Akce

Bambule TV představuje nové programové schéma

Dětský YouTube kanál Bambule TV si od svého spuštění získal již spoustu věrných diváků a nedávno oslavil 10 000 odběratelů. Kanál, zaměřený na cílovou skupinu dětí ve věku 6-14 let, který vysílá originální pořady ze své vlastní produkce, přichází s novým programovým schématem. Programová rozmanitost se tak ještě rozšíří a od září nabídne malým divákům každý den nové video.

Obsah obrázku míč, kreslení, stůl

Popis byl vytvořen automaticky

Zábava pro celou rodinu

Populární dětský kanál Bambule TV zahájil vysílání koncem loňského roku a jeho tvůrci jej neustále rozvíjí tak, aby nabízel pestrou programovou skladbu pro děti všech věkových kategorií. Koncepce pořadů je volena tak, aby oslovila každé publikum a nabídla to nejlepší ze světa online videí, při jejichž sledování se mohou malí diváci zabavit kvalitním obsahem. Rodiče zase ocení, že jejich ratolesti tráví čas sledováním obsahu, který je pro ně vhodný a bezpečný.

Pravidelné pořady, které si zamiluje zkrátka každý

Lauřin svět

Bývalá členka dívčí skupiny Lollipopz Laura Šťastná zavede diváky ve svém vlastním pořadu do svého světa plného zábavy, hudby a dospívání.

NoSisters

Kačka a Viki Tůmovy mají sice společné příjmení, ale sestry to nejsou. Zato je spojuje společné nadšení pro vyrábění SLIZU, se kterým si užívají spoustu legrace.

GymDuo Barča&Verča

Barča s Verčou jsou sestry, které se věnují moderní gymnastice. Divákům předvádějí mnoho originálních kousků. Například předvedou, že postavit se na hlavu během čtení knížky nebo mazání chleba pro ně není vůbec problém.

Zvířetník

Potěší všechny milovníky zvířat. Dětští moderátoři se v něm střídají v natáčení příspěvků o svých mazlíčcích a nebojí se s nimi vrhnout do nejrůznějších výzev a soutěží.

Kecku Neukecáš

Unikátní boudu Kecku děti najdou v 1. patře prodejny Bambule v OC Westfield na pražském Chodově. Mohou v ní nahrát vzkaz pro Bambuli TV nebo splnit úkol týdne. Vybraná videa jsou umisťována v sestřihu toho nejlepšího přímo na kanále Bambule TV.

Speciály

Každý pátek Bambule TV vysílá zajímavé reportáže, novinky ze světa hraček a další skvělá videa, která se jinam nevešla.

Jak se stát slavným TikTokerem s Adamem Kajumi

Připravovaný pořad uvede jednoho z nejpopulárnějších muserů na české scéně – Adama Kajumi. V každém díle se diváci dozví nové návody, tipy a triky, které je posunou o krok dál při budování úspěšného TikTok účtu.

Více na YouTube /bambuleTVcz

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..