Hlavní obsah

Monika Babišová opět zastínila svůj politický protějšek, tentokrát Susan Pompeovou

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželka českého premiéra Andreje Babiše Monika Babišová je známá pro svou zálibu v módě. Často navštěvuje módní přehlídky a ve své sbírce má i velmi luxusní kousky. Svůj módní nadhled předvedla i při středečním setkání se Susan Pompeovou, manželkou amerického ministra zahraničí Mikea Pompea.

Foto: Vláda ČR

Zleva, Susan Pompeová, Mike Pompeo, Andrej Babiš a Monika Babišová

Článek

V úterý 11. srpna přiletěl do České republiky americký ministr zahraničí Mike Pompeo v doprovodu své ženy Susan Pompeové.

Ve středu se pak pár setkal s Andrejem Babišem a jeho chotí Monikou Babišovou. Pracovně spolu poobědvali v Kramářově vile. Celé setkání bylo ostře sledované a pod drobnohled se dostaly i outfity zmíněných dam.

Podobně tomu bylo i v minulosti při návštěvě manželů Babišových v Bílém domě, kde Monika Babišová s přehledem zastínila americkou první dámu Melanii Trumpovou.

Monika Babišová v Bílém domě. Oblékla čtyřikrát dražší kabát než Melania Trumpová

Móda a kosmetika

Podobné to bylo také při návštěvě Susan Pompeové. Ta vsadila na velmi tradiční, avšak zastarale vyhlížející kostýmek složený z šedého kabátku a černých úzkých kalhot. Materiál svršku, ale i samotný střih nepůsobily příliš lichotivě.

Bohužel nelze vyzdvihnout ani jeho praktičnost, jelikož Prahu sužují teploty nad třicet stupňů, hodil by se tedy spíše model s krátkým rukávem a lehčího materiálu.

Pompeo v Praze: Amerika bude vždy s vámi

Domácí

Naopak oblečení Moniky Babišové lze hodnotit skrze pozitivně. Světle šedý model s lodičkovým výstřihem působil decentně a reprezentativně. Je zřejmá inspirace americkou první dámou Melanií Trumpovou, která rovněž ráda volí šaty v midi délce, které jsou tvořeny úzkým živůtkem a rozšiřující se sukní.

Foto: ČTK

Zleva: Andrej Babiš, Susan Pompeová a Monika Babišová

Paralely lze pozorovat i v obutí. Monika Babišová zvolila lodičky od francouzského módního návrháře Christiana Louboutina, a to konkrétně model So Kate s dvanácticentimetrovými podpatky, které Melania Trumpová nazouvá nejraději. Monika vsadila speciálně na limitovanou kolekci bot Orange Yellow Pink Red Graffiti, které modelu dodaly na zajímavosti.

Foto: archiv firmy Christian Louboutin

Model lodiček, které obula Monika Babišová. Ceny začínají na cca 15 500 Kč

Módní souboj prvních dam aneb Jak si vede Melania Trumpová

Móda a kosmetika

Susan Pompeová se obula do černých sandálů na dřevěném podpatku, které působily velmi nudně a nemoderně. Nepochybně se jí ale pražské chodníky složené z kočičích hlav zvládaly daleko příjemněji než Monice Babišové.

Foto: Vláda ČR

Susan Pompeová a Monika Babišová

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám