Nominováni jsou Andrej Amador, Egan Bernal, Richard Carapaz, Jonathan Castroviejo, Michal Kwiatkowski, Luke Rowe, Pavel Sivakov a Dylan van Baarle. Ineos se rozhodl nechat dva bývalé vítěze doma, důvodem je jejich slabá kondice, ačkoliv to vedení týmu prezentuje jinak. Geraint Thomas totiž dostane příležitost na Giro d'Italia a Chris Froome na Vueltě. 

Pro Davida Brailsforda, ředitele Ineosu, to nepochybně nebylo snadné rozhodnutí. Vsadí na obhájce vítězství Egana Bernala, ale uvědomuje si, že letos jeho tým nebude dominovat a musí změnit taktiku. Aby Ineos dokázal aspoň částečně konkurovat Jumbo - Visma, byl povolán také Richard Carapaz. 

"Jsem hrdý na to, že máme v týmu několik současných a věřím i několik budoucích vítězů Grand Tours. Vybrat správného lídra, se správnou podporou na každý závod je zásadní. Egan opět pojede o žlutý dres a jsem rád, že debutovat na Tour bude Richard Carapaz. Geraint se soustředí na Giro a bude mít příležitost přidat další vítězství na třítýdenním závodě. Byl by prvním Velšanem, který by Giro vyhrál," vysvětluje Brailsford nečekané rozhodnutí. 

"Chris Froome se zaměří na Vueltu. Chris je legendou, pravým šampiónem, který prokázal neuvěřitelnou kuráž a odhodlání po těžkém pádu. Chceme ho podpořit ve snaze získat další Grand Tour vítězství a před Vueltou bude mít víc času vrátit se na svou nejvyšší úroveň," dodává Brailsford. 

Ineos tedy na Tour vezme Bernala a Carapaze a pomáhat jim budou zkušení domestici. Mezi nimi je pouze jeden Brit, kapitán Luke Rowe. "Podrobně jsme analyzovali, jak letos můžeme vyhrát Tour de France. Vybrali jsme tým spojený jedním cílem, který je připraven odvést svou práci."

Ineos v průběhu posledních dvou etapových závodů Tour de l´Ain a Critérium du Dauphiné nestačil na konkurenční Jumbo - Visma. Především v kopcích. A do největších kopců bude Egan Bernal mít k dispozici pouze Richarda Carapaze a Pavla Sivakova. Kwiatkowski, Amador, Castroviejo a Van Baarle jsou všestranní domestici, ale konkurovat vrchařské síle nizozemské sestavy nemůžou.