Víkend na koních? Skvělý nápad!

Jezdíte rádi na koni? A k tomu si tu a tam s oblibou dopřejete i nějakou tu wellness proceduru? Pak pro vás máme tip na místo, kde si budete moci dopřát obojí! Jízda na koni je romantická a zdraví prospěšná. Stejně jako pohyb na čerstvém vzduchu jako takový, jímž prospějete svému tělu i duchu. Plícím, svalstvu, kardiovaskulárnímu systému i hlavě. Ta se v koňském sedle pročišťuje snad ze všeho nejlíp. A kde si ji tedy můžete dopřát? Třeba v jihočeském hotel rezortu Equitana (na internetu hledejte pod odkazem koně Martinice).

V Equitana rezortu to s koňmi umí

Dovolená na koních může být nezapomenutelná. Z koňského sedla ten svět vypadá jinak. Tak nějak líp. A v rezortu Equitana to s koňmi umí. Jak by také ne, vždyť ve svém jezdeckém areálu pořádají i Mistrovství ČR v parkurovém skákání. To však neznamená, že do sedla jejich koňů mohou usednout jen zkušení jezdci. Naopak, na koni se tu mohou projet i naprostí začátečníci. Děti i dospělí.

Špičkové wellness

A co dělat po projížďce? Třeba si užít tamního wellness. I to samozřejmě je na náležité úrovni. Najdete v něm velmi lákavý krytý bazén, parní lázeň (s teplotou vzduchu mezi 40 a 55 stupni a vlhkostí mezi 80 a 100 procenty), finskou saunu, infra kabinu, vanu jakuzzi, vodoléčebnou proceduru Kneippův chodník, solární louku (místnost se zářiči, z nichž vychází záření podobné slunečnímu) a velmi lákavou odpočívárnu. A dopřát si můžete celou řadu wellness procedur v podobě masáží a různých dalších kosmetických ošetření. Velmi lákavé, že?

Skvělé jídlo i pití

V hotelu se však také skvěle najíte, tamní restaurace patří mezi v okolí nejvyhlášenější. Hotel resort je tak skvělým místem pro oslavy, svatby stejně jako firemní školení a teambuildingy. Stejně jako pro víkendy s partnerem či kamarádkou. Hotel rezort Equitana vás zkrátka po všech stránkách dobije energií, kterou možná postrádáte. Více informací najdete přímo na stránkách rezortu www.equitana.cz.

Doporučené články