Ú s t í n/L. - Ústečtí junioři si ve středu smlsli na soupeři z Litoměřic, kterého porazili v přípravném utkání 8:3. Hattrick a jednu asistenci si připsal Adam Janoušek, kterého jsme po utkání vyzpovídali. Jak hodnotí zápas a jaké jsou cíle před sezónou?

Adame, gratuluji v výhře, co byste k utkání řekl?
Děkuji, stále se jedná o přípravu, bylo vidět hodně chyb a je stále na čem pracovat. Jinak můžeme být s výsledkem spokojení, ale je třeba se vyvarovat zbytečných vyloučení.

V utkání si stihl hattrick, a to za dvacet dva minut. Hrálo se ti dobře?
Abych řekl pravdu, tak to nebylo úplně stoprocentní, stále potýkám s bolestí zad, ale nijak zvlášť mě to neomezovalo. Jinak zapas jsem si užil, měli jsme hodně šancí.

Kromě gólů si zapsal i jednu asistenci, konkrétně u branky Pavla Kušeje. Nastínil bys tuto situaci?
Dostal jsem se k protečovanému kotouči a chtěl jsem se natlačit do brány, ale jelikož mi puk ujel, tak jsem hledal nahrávku do druhé vlny, kam si skvěle najel Pavel a nekompromisně zakončil.

První dvě třetiny byla velmi vidět tvá spolupráce s Vítem Šindelářem, hrajete spolu často?
Hráli jsem spolu v lajně poprvé od mladšího dorostu, ale šlo vidět, že jsme si stále rozuměli.

Proč poté došlo ke změně rozestavení, zkoušeli jste jen nové varianty?
Vítek si přivodil lehké zranění a nechtěl to rvát přes koleno. Věděl, že ještě o nic nejde a šel předčasně do sprch, aby se to ještě nezhoršilo.

Dnes to bylo čtvrté přípravné utkání, jak se zatím příprava vyvíjí?
Myslím, že příprava splňuje to co má a to je především nabrat kondici, dostat se do zápasového tempa a ustálit lajny.

Jaké jsou týmové cíle na sezónu?
Jednoznačně skončit co nejvýše v tabulce a hrát pěkný hokej.

A tvé osobní cíle?
Rád bych naskočil do seniorského hokeje. Pokud by se mi povedlo dostat se do sestavy Ústeckého A týmu, byla by to paráda.

Příští utkání hrajete opět s Litoměřicemi, pojedete ve stejném složení, nebo budou hrát i jiní hráči?
Složení by mělo být téměř totožné.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže