Pořad Show Jana Krause oslaví v září 10 let

neděle, 30. srpna 2020, 07:35 Aktuality, TV MediaGuru

První díl Show Jana Krause mohli diváci vidět 3. září 2010. Své jubileum oslaví startem premiérových dílů.

Zdroj: Prima

Zdroj: Prima

Pořad Show Jana Krause oslaví letos v září 10 let od svého vzniku. První díl Show byl odvysílán 3. září 2010 a za tu dobu se na dvou červených pohovkách vystřídalo přes 1500 hostů. Prvními hosty pořadu byli tehdejší ministr dopravy Vít Bárta, zpěvačka skupiny Toxique Klára Vytisková a fakír Petr Fiedor.

„Show Jana Krause patří mezi úspěšné stálice na Primě. Jsem rád, že jsme se dohodli na další spolupráci a diváci se mohou těšit na premiérové díly i po prázdninách,“ uvádí Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima. Premiérové díly uvidí diváci od 2. září každou středu ve 21.35 na Primě.

Mezi těmi, kteří se v pořadu objevili nejvícekrát, patří Rytmus (4x) a Tomáš Řepka (3x). Pořad se kromě Česka a Slovenska natáčel i v Miláně, Londýně a New Yorku. Dalšími hosty byl například Jiří Brady, který prošel dvěma koncentračními tábory, čerstvá olympionička Ester Ledecká, slovenská prezidentka Zuzana Čaputová a mnoho dalších.

Na Facebooku má profil pořadu přes 55 000 fanoušků. Kanál Show Jana Krause na YouTube zaznamenal za dobu existence více než 380 mil. zhlédnutí. Také v září pokračuje speciální stream, který divákům umožňuje sledovat natáčení pořadu z pohodlí domova již v úterý večer. Na stránce showjanakrause.online najdou uživatelé tlačítko, které jim po prokliknutí umožní nákup vstupenky na živé vysílání. I nadále se mohou fanoušci SJK zúčastnit vystoupení v Divadle Archa, které se koná vždy v úterý od 19.30.

-stk-