InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Pondělní zastavení s pohádkami tisíce a jedné noci

    pondělí 13.5 16:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna Za Parkem

  • Absolventský koncert

    pondělí 13.5 17:00 - ZUŠ - hrad, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevský dorost má po dvou kolech více porážek než loni za celý podzim

MILEVSKO – S cílem napravit porážku z Meteoru Tábor šli starší dorostenci FC ZVVZ Milevsko do prvního domácího zápasu sezony v neděli proti Čtyřem Dvorům. Svěřenci trenéra Petra Češky měli dobrý nástup do utkání a hned v šesté minutě se ujali brankou Martina Mladého vedení – 1:0. Další šance domácích ale zůstaly nevyužity, což se jim po změně stran vymstilo. Ještě do přestávky po laciné brance hosté srovnali a po změně stran už byli lepším týmem – 1:3. Milevský dorost, který opustilo po minulém ročníku hned několik důležitých opor a nejlepší hráč současného ročníku Ondřej Souček už hraje stabilně za A tým krajský přebor, tak posbíral v úvodních dvou kolech dvě porážky. Loni byli dorostenci před zrušením jara z důvodu koronavirové pandemie po podzimu na čele tabulky a za celý půlrok prohráli jen jednou.

Starší dorost: Milevsko – Čtyři Dvory 1:3

(1:1). Branky: 6. Martin Mladý – 25. Štěch, 65. Pavlík, 72. Hebký.

Hodnocení Petra Češka, trenéra Milevska: „Řekl bych, že nejlepší fázi v utkání jsme měli prvních 30 minut, kdy jsme sbírali všechny odražené míče a vytvořili si tři, čtyři šance. Bohužel...

Celé hodnocení trenéra Češky přineseme ve středečním tisku, kde nebude chybět ani krátký rozhovor s kapitánem Tomášem Pichem. Čtěte Milevské noviny!

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Fanda 

    Reagovat

     

    Je třeba zkvalitnit tréninky a přístup hráčů. I herní rozestavění není optimální, hlavně záloha není kreativní a celkový důraz hráčů je špatný. Stále je na čem pracovat. Manšaft má své kvality jen je dostat ven, hodně zdaru.

    Vloženo 31.8.2020 07:33:58

    • HCM 

      Reagovat

       

      Barceloně se taky nedaří a život jde dál. Je to dobrý. Zajíci se počítají až po honu. Milevsko do toho.

      Vloženo 2.9.2020 19:32:55

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace