Nabídka pro uživatele

  • Přehled brigád
  • Přehled plateb příspěvků (jen pro hráče a jejich rodiče)

Přihlášení

Změna hesla

Registrace

Odhlášení

Opravdu se chcete odhlásit?

Junioři v kvalifikaci neuspěli

autor: Robert | datum: 01.09.2020 | Kategorie: Junioři U18

Svůj kvalifikační turnaj pro mistrovství České republiky absolvovaly na třebíčské Hvězdě týmy juniorů do 18 let. Domácí Nuclears nastoupili s absolutně nejmladším hráčským kádrem. Jediným plnoletým zástupcem byl nadhazovač Lukáš Pacal.

V úvodním duelu Třebíč podlehla Frýdku-Místku těsně 4:3. Zápas s Ostravou byl jasnou záležitostí, kdy pozdější vítězové kvalifikace z Arrows vyhráli vysoko 0:18. Šanci na postup Třebíči vrátilo vítězství 6:5 nad Kotlářkou Praha. Po prohře s Tempem Praha 7:10 potřebovali hráči Nuclears zvítězit nad Hlubokou. Poslední utkání začali zástupci Třebíče slibně, když se hned v úvodních směnách dokázali dostávat do skórovacích pozic při nula autech. Bohužel této situace mladí hráči nedokázali využít a nedosáhli na potřebné body. Po prohře 3:6 tak skončili pod úrovní postupových příček.

„Turnaj pro nás byl především výbornou přípravou na mistrovství ČR kadetů, protože drtivou většinu našeho týmu juniorů tvoří hráči do 15 let. Z tohoto pohledu můžeme být s kvalifikací kategorie U18 spokojení.“ Okomentoval stručně účinkování svého týmu hlavní trenér Jan Gregor.

Od 4. do 6. září 2020 hostí baseballový areál Na Hvězdě v Třebíči poslední kvalifikační turnaj pro mistrovství ČR, a to mladších kadetů do 13 let. V této kategorii mají Nuclears vyšší cíle a určitě budou cílit na postup.

 

Text k foto …6054 a 6148: Na nadhozu proti Hluboké nastoupil za Třebíč v kvalifikaci pro mistrovství ČR juniorů do 18 let teprve čtrnáctiletý Pavel Jozek junior.

Foto: Robert Vávra

Text k foto …6069: Adam Veselý autuje soupeře z Hluboké při pokusu o krádež druhé mety.

Foto: Robert Vávra

Text k foto …6169: Lukáš Smejkal se po odpalu míče až k plotu posunul v utkání proti Hluboké do skórovací pozice na třetí metu.

Foto: Robert Vávra

Přílohy
Aktualita neobsahuje žádné přílohy
Web odkazy
Aktualita nemá žádný webový odkaz
Související aktuality
Aktualita není svázana s žádnou další aktualitou
Související galerie
Kvalifikace na MČR U18 - ...
30.08.2020 | Robert
Související zápasy
Aktualita není svázana s žádným zápasem
created by | TOPlist