Original Vintage Orchestra rozvíří v Lucerně velkolepou show. Kapela věnuje 300 vstupenek zdravotníkům

Original Vintage Orchestra | Foto: Richard Horák

Stále oblíbenější big band Original Vintage Orchestra renomovaného jazzmana Petra Kroutila rozehraje 20. září v pražském Lucerna Music Baru energickou hudební i taneční show. Kapela má unikátní styl, kterým je dynamický swing s přesahy do popu, rocku, taneční hudby či punku.

Petr Kroutil si pro tuto příležitost přizval speciální hosty, kterým zaranžoval písničky na míru. Jimi budou Michal Malátný z Chinaski a herec a muzikant Dalibor Gondík. Dále vystoupí Hostivický pěvecký sbor a devět tanečnic. Na pódiu se tak během jediného večera setká na 50 umělců. To vše v nápadité režii a humorné moderaci filmového režiséra a stálého hosta kapely Jiřího Vejdělka.

Připravujeme soutěž o vstupenky!

Patnáctičlenný big band v čele s Petrem Kroutilem vystoupí v tradiční sestavě. Po jeho boku publikum rozparádí také černošský zpěvák, losangeleská hvězda Chuck Wansley, dívčí vokální trio Hot Sisters a skvělá tanečnice Nikol Mikesková.

Koncert se měl uskutečnit původně 19. dubna, kvůli koronakrizi byl však přesunut na 20. září. Dříve zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.


Napište komentář