Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hurá do školy s Herkulesem!

18. 09. 2020 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Škola je tu a děti opět zamířily do školních lavic. Každoročně rodiče se svými dětmi vyrážejí nakupovat do obchodů, aby dětem nakoupili všechny potřebné školní pomůcky. Co se rozhodně každému školákovi hodí, je lepidlo. Pojďme si o něm povědět trochu více…

Kromě toho, aby lepidlo lepilo, patří mezi požadavky také to, aby se jednoduše používalo. Jedničkou na trhu je český výrobce Druchema s vlastním značkou HERKULES, se kterým lepí dospělí i děti již několik desítek let a zejména poslední roky firma vyrábí velmi praktické balení v podobně lepicích tyčinek. Připomínáme, že lepidla značky HERKULES slouží k lepení papíru, tkanin, korku a dalších savých materiálů a vykazují obecně velice značné lepící vlastnosti. Lepidla HERKULES mají opravdu samé klady – pouze jedno nedovedou – přilepit naše ratolesti k učení…

Lepidla Herkules

HERKULES Tyčinka Trojúhelník


Kromě klasických tyčinek HERKULES přišla Druchema s inovací – vyrobila velmi praktické tyčinky v unikátním trojhranném tvaru. Tyto tyčinky jsou velmi praktické při samotném lepení, neboť zasáhnou i ta nejmenší místa, na které se jinak lepidlo obtížně nachází. Spojila se zde přednost lepidla v tekutém stavu s úzkým aplikátorem a současně praktického tuhého lepidla v tyčince – i malé děti tak svedou bravurně tvořit a lepit svá díla i na nejmenších slepovaných místech – lepidlo se dobře nanáší a současně díky provedení „tyčinky“ nekape. Druchema vyrobila tyto úžasné lepicí tyčinky hned ve čtyřech barevných provedeních obalu – v balení 12 g, obal v barvě žluté, oranžové, žluto-oranžové, žluto-zelené a zelené. Větší balení lepicí tyčinky 25 g lze pak zakoupit v klasickém červenožlutém obalu. Tato lepidla kromě dětí a kutilů všeho druhu ocení jistě každý také při hobby činnostech a stejně tak se tyčinka stává opravdovým pomocníkem pro domácnost, kdy v podstatě i nešika zvládne slepit to, co by jinak zvládl velmi obtížně nebo dokonce vůbec. Nevěříte? Zkuste si tuto tyčinku zakoupit a budete přímo nadšeni.

HERKULES Tyčinka MizímHerkules tyčinka Mizím


Mezi další speciální lepicí tyčinky patří Mizím – lepidlo má netradiční fialovou barvu, která je po nanesení lepidla dobře vidět, takže vzniká současně kontrola nad slepovanými plochami, kde přesně lepidlo je a kde není. Kdo by se bál, že barva bude slepovanými materiály prosvítat, obava není na místě – barvící složky přidané v lepidle totiž za krátký čas vysublimují a zbude pouze lepidlo držící pevně slepované plochy. Lepidla jsou vhodná i pro hodně malé děti, kdy jim usnadní dobře vidět, kde je lepidlo naneseno. Lepidlo využijí i lidé, kteří již ne zcela dobře vidí, a barevná stopa při aplikaci lepidla jim značně zpříjemní manipulaci s lepidlem.


HERKULES Tyčinky Holky & Kluci


Herkules tyčinky Holky & KluciDruchema také před časem začala vyrábět báječné lepicí tyčinky pro holčičky a kluky v růžovém a modrém provedení. Pro děti se stávají tyto designově laděné obaly opravdovou zábavou a současně motivací pro tvoření všeho druhu. Věříme, že se tato lepidla budou líbit i těm vašim holčičkám a klukům a co je důležité, vzhledem k velikosti, stejně jako je to u tyčinky Mizím, se tyto výrobky vejdou dětem do školních brašen i do penálu. Provedení ve formě tyčinky pak zajistí, že jim lepidlo nevyteče do ostatních školních pomůcek.


HERKULES Tyčinky 


HERKULES lepidla

Lepidla Herkules

Známe je již delší dobu ve žlutočerveném provedení a lze je zakoupit v několika velikostních variantách. Jsou prostě klasikou, která nezklame. Pro kutily se zase více hodí lepidla s aplikátorem nebo větší obsah balení pro použití na materiály, kde je potřeba nanést lepidlo štětcem. Kompletní nabídku této řady lepidel a tyčinek lze nalézt v e-shopu družstva Druchema.

Lepení, ale i zábava
Nesmíme zapomenout ani na tolik u dětí oblíbený sliz. Právě děti před časem vynalezly, jak si ho samy jednoduše vyrobit. Lepidlo se dá využít nejen do školy, ale k zábavě, kde v současné době neexistuje snad dítě, které by tuto tvůrčí zábavu neznalo. Na kanálu YouTube lze najít velké množství návodů, jak si sliz doma z lepidla HERKULES vyrobit.


Více informací o produktech značky Druchema naleznete v e-shopu na stránkách výrobce www.druchema.cz


Autorka: Jana Henychová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hurá do školy s Herkulesem!:

Hurá do školy s Herkulesem!
Hurá do školy s Herkulesem!
Hurá do školy s Herkulesem!
Hurá do školy s Herkulesem!
Hurá do školy s Herkulesem!
Hurá do školy s Herkulesem!
Hurá do školy s Herkulesem!
Hurá do školy s Herkulesem!
Hurá do školy s Herkulesem!
Hurá do školy s Herkulesem!
Hurá do školy s Herkulesem!
Hurá do školy s Herkulesem!
Hurá do školy s Herkulesem!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !