V autě na lounském parkovišti zůstalo zabouchnuté malé dítě! Na pomoc volali hasiče
Ilustrační foto, zdroj: HZS ČR
Louny

Louny - Hasiči vyjížděli ve středu dopoledne ke dvěma zásahům na Lounsku. U Vrbna nad Lesy se bouralo, v Lounech zůstalo dítě zabouchnuté v autě.

Dvě hasičské jednotky zasahovaly ve středu dopoledne u dopravní nehody dvou osobních aut u Vrbna nad Lesy na Lounsku. "Při nehodě byl jeden člověk zraněn, do péče ho vzala Zdravotnická záchranná služba," uvedl mluvčí hasičů Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Během středečního dopoledne vyjížděla také jednotka hasičů na parkoviště v Lounech, kde byli požádáni o pomoc při otevření zabouchnutého auta, ve kterém zůstalo malé dítě. "Hasičům se auto podařilo otevřít a dítě bylo předáno v pořádku matce," dodal Lukáš Marvan.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru