Je to ještě herec, nebo basketbalista? Nejvyšší herci a herečky Hollywoodu

Je to ještě herec, nebo basketbalista? Nejvyšší herci a herečky Hollywoodu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Průměrná výška mužů celého světa je 175–182 cm, u žen 160–167 cm. Jenže stejně jako u nás normálních občanů se i ve světě herců najdou obři. Někdy nás může výška známých herců dokonce překvapit.

Ben Affleck

Známý herec a režisér Ben Affleck, jenž se proslavil především filmem „Good Will Hunting“, není jen herecký velikán, ale je jím i v reálném životě. S výškou 192 centimetrů nepatří jen mezi nejvyšší herce, ale stal se tím i nejvyšším Batmanem všech dob.

Jason Segel

Pokud jste seriálovými fanoušky, asi znáte Marshalla Eriksena z úspěšného sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“. Marshall je ve své rodině sice nejmenší, přesto se mu Ted, Robin, Barney a Lilly nedokáží dívat rovně do očí. Jeho představitel Jason Segel měří totiž 193 centimetrů, což je třeba o 10 centimetrů více než meří Neil Patrick Harris (Barney Stinson).

Jason Momoa

Když mluvíme o Jasonu Momoaovi, nemůžeme brát v potaz jen výšku, ale i šířku. Celková velikost 193 centimetrů je zde doplněna neuvěřitelnou masou svalů. Jeho nejznámější filmovou rolí je „Aquaman“, a kdo by se lépe hodil do takové role, jako právě Momoa. No, možná by se hodil ještě následující herec.

Dwayne „The Rock“ Johnson

Bývalý profesionální wrestler a v dnešní době nejlépe placený herec na světě Dwayne Johnson měří „pouhých“ 196 centimetrů. Navíc dodnes neztratil formu a je vymakaný až do posledního svalu.

Neil Flynn

Stand up komik a herec, který je známý především pro svůj geniální improvizační talent, si již zahrál oblíbeného údržbáře v seriálu „Scrubs: Doktůrci“ nebo kliďase Mikea Hecka v seriálu „Průměrňákovi“. S výškou 197 centimetrů je druhým nejvyšším hercem a jen kousek mu chybí do dvou metrů.

Brad Garrett

S celkovou velikostí 204 centimetrů je Brad Garrett nejvyšším profesionálním hercem. I on je, stejně jako Neil Flynn, známý za svých stand upů a komediálních seriálů. 9 let hrál v seriálu „Raymonda má každý rád“ a poté 5 let v seriálu „V dobrém i ve zlém“.  

Uma Thurman

Tarantinova múza a filmová drsňačka Uma Thurman je velmi vysoká žena. Průměrná výška žen se pohybuje mezi 160 a 167 centimetry, Thurman se ale dostala na 181 centimetrů, a je tím dokonce vyšší než průměrný muž. A nebudeme si lhát, její výška jí určitě pomohla pro drsnou roli Beatrix Kiddo v „Kill Bill“.

Allison Janney

Oscarová vítězka z roku 2018 patří mezi velmi oblíbené herečky v dramatických filmech. V seriálu „Máma“ nám ale dokázala, že umí i komedie. Jinak než její seriálová dcera Anna Faris, která se s výškou 163 centimetrů pohybuje v průměru, měří Allison Janney přesně o 20 cm víc: 183 centimetrů.

Gwendoline Christie

Výškově nikdo nemá na Gwendoline Christie. Měří 191 centimetrů. Po dobu osmi let si zahrála v celosvětově úspěšném seriálu „Hra o trůny“, a mohli jsme jí zahlédnout i ve Star Wars. Nejspíše právě Gwendoline je největší herečkou na světě.