Společnost ČMIS se stala Cloud Service Providerem Dell Technologies

30. 9. 2020. (redaktor: František Doupal, zdroj: Dell EMC)
Firma ČMIS byla přijata do programu Dell Technologies – Cloud Service Provider. ČMIS dlouhodobě poskytuje infrastrukturní a cloudová řešení „as-a-service“ formou flexibilně měsíčně hrazené služby.

Společnost Českomoravské informační systémy díky vstupu do programu získává obchodní a odbornou podporu společnosti Dell Technologies, ze které mohou těžit i její zákazníci. Služby ČMIS směřují do segmentu středních a větších firem. Jde zejména o privátní cloud ČMIS na platformě Microsoft Core Infrastructure Suite Datacenter, který umožňuje provoz neomezeného množství Windows serverů a jejich správu, monitoring a zálohování nástroji Microsoft System Center. Další službou je ČMIS SQL – pokročilé databázové řešení optimalizované pro provoz ERP, CRM, účetních a jiných informačních systémů s databází Microsoft SQL Server, provozované v režimu as-a-service. Veškeré tyto služby vyžadují kvalitní infrastrukturu a díky partnerství s Dell Technologies mohou zákazníci ČMIS takové zázemí a s ním spojené výhody získat.

Všechny tyto služby poskytuje ČMIS na enterprise serverech a datových úložištích Dell EMC, s jejichž provozem v datových centrech má dlouholeté zkušenosti. Poskytování ověřených a kvalitních služeb je také jednou z podmínek členství v programu. To, co zákazníci ČMIS oceňují a co jim partnerství přináší, jsou zejména širší možnosti úpravy řešení na míru, podpora v českém jazyce, flexibilita kapacitních a výkonových parametrů a s tím související výše měsíčních poplatků. Pro zákazníky z oblasti veřejného sektoru je důležité, že data jsou umístěna a cloudové služby ČMIS jsou poskytovány v datových centrech v České republice. Pro větší e-commerce projekty, webové portály a vývojářské týmy pracující na platformě Linux byla do Dell CSP vybrána služba privátního cloudu Proxmox s pokročilou kontejnerizační platformou Kubernetes.

Kvalitu těchto služeb a flexibilní řešení také zaručuje členství v oficiálním programu společnosti Microsoft Cloud Solution Provider.

Zájemci o vstup do programu najdou další informace na webu nebo se mohou obrátit přímo na Petra Biskupa (petr.biskup@dell.com).

Profilová karta firmy

Dell Technologies

Dell Technologies

Již více než 28 let poskytuje společnost Dell státům, komunitám, zákazníkům a uživatelům kdekoli na světě možnost využívat technologii, která splní jejich sny. Zákazníci věří, že jim zajistíme technologická řešení, s jejichž pomocí toho více udělají i zvládnou – přitom nezáleží na tom, zda u nich doma, v práci, ve škole nebo kdekoli jinde.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

OVHcloud spouští pražskou Lokální zónu a podporuje tak expanzi místních firem

29. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: OVHcloud)
OVHcloud, evropský lídr v oblasti cloudových technologií, oznámil spuštění své první pražské lokální zóny veřejného cloudu (Public Cloud Local Zone). Díky technologii společnosti GridScale, která je nejnovější akvizicí OVHcloud, může nyní celá skupina během několika týdnů spustit cloudové služby pro několik nových mezinárodních lokalit. Čtěte více

Dell Technologies zvyšuje výkon, odolnost a efektivitu úložiště PowerStore

28. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Dell Technologies)
Společnost Dell Technologies představila vylepšená úložiště Dell PowerStore s vyšším výkonem, efektivitou, odolností a lepší mobilitou dat v multicloudových prostředích. Dell oznámil také rozšíření portfolia cloudových platforem Dell APEX o novinky v oblasti AIOps a vylepšenou správu úložišť pro multicloud a Kubernetes. Čtěte více

Arrow je výhradním celosvětovým poskytovatelem řešení VMware CloudHealth

27. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Arrow ECS)
Broadcom si zvolil společnost Arrow Electronics za výhradního poskytovatele řešení CloudHealth z produktové nabídky VMwaru. CloudHealth je řešení určené pro zjednodušení správy finančních operací (FinOps) v multicloudového prostředí. Cílem nové agregační dohody s jedním celosvětovým partnerem je zjednodušení prodeje, správy i podpory oblíbeného SaaS řešení. Čtěte více

N-able Cloud Commander umožňuje maximalizovat využití Microsoft Cloudu

24. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Zebra systems)
Společnost Zebra systems představila produkt N-able Cloud Commander, multi-tenantní nástroj pro Microsoft Cloud. Poskytovatelům řízených služeb (MSP) služba umožňuje řídit, zabezpečovat, standardizovat a automatizovat správu uživatelů Microsoft 365, zdrojů Azure a zařízení Intune z jedné konzole. Čtěte více