InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Absolventský koncert hudebního oddělení ZUŠ

    pondělí 3.6 18:00 - Městská galerie Vodňany

  • Pohádky pana Pohádky

    pondělí 3.6 9:30 - Městské divadlo Prachatice

    Vtipné zpracování známých pohádek.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dražice přišly o dvoubrankový náskok během minuty. Milevsko sahalo i po výhře

Dražický brankář Michal Baka dělal ve druhé půli, co mohl. Před prvním inkasovaným gólem předvedl pěkný zákrok, kdy dokázal míč směřující pod břevno vytáhnout. Na pozdější Zmeškalovu dorážku už byl ale krátký. Nakonec inkasoval vzápětí ještě jednou - 2:2. , Autor: Josef Janda

Dražický brankář Michal Baka dělal ve druhé půli, co mohl. Před prvním inkasovaným gólem předvedl pěkný zákrok, kdy dokázal míč směřující pod břevno vytáhnout. Na pozdější Zmeškalovu dorážku už byl ale krátký. Nakonec inkasoval vzápětí ještě jednou - 2:2.     Autor: Josef Janda

DRAŽICE - Jako den a noc! Rozdílnost obou poločasů v souboji Dražic s Milevskem by jistě zaujala diváckou pozornost, sobotní odpoledne už ale vstup na utkání příznivcům fotbalu nemohlo kvůli vládním koronavirovým opatřením nabídnout. Za deštivého odpoledne tak tři příznivci Milevska vyzbrojení deštníky sledovali utkání z ulice od sběrného dvora a jeden domácí solitér konzumoval napínavou porci fotbalu z úplně druhého konce dějiště. Dražice předvedly solidní první poločas, v němž zásluhou kapitána Jiřího Štechera a Michala Hojdara z penalty dvakrát skórovaly. Milevsko nebylo od dalších inkasovaných gólů daleko, jednou si ulevilo po gólu z ofsajdu a zahrozilo pouze Součkem a Bardou. Po změně stran však přišlo velké milevské procitnutí a Dražice mohly litovat řady neproměněných šancí. Hosté totiž během tří minut trefili břevno a dvěma góly dotáhli ztrátu na 2:2.

 

Z prostoru před sportovním areálem se ozvala z vozu za pomoci klaksonu tradiční povzbuzující fotbalová melodie, zjevně z řad hrstky milevských příznivců. Milevsko mělo navrch a osm minut před koncem předvedl nebývalý úprk středem hřiště Josef Komárek a ve vápně po souboji s dražickým kapitánem skončil na zemi. Rozhodčí Polák na žádost Milevska o penaltu nereagoval a podělil obě mužstva bodem po remíze 2:2.

TJ Dražice – FC ZVVZ Milevsko 2:2 (2:0), branky: 28. J. Štecher, 35. (z pen.) Hojdar – 68. Zmeškal, 69. Barda, rozhodčí Polák – Albert, Kollmann, ŽK (3-2): 54. L. Stuchlík, 81. J. Štecher, 89. Bareš – 52. Komárek, 66. Vakoč, bez diváků.

Dražice: Baka – Veselý, Pinc, Hojdar, Bareš, Petr Novotný, M. Stuchlík (81. Horka), Šimák, L. Stuchlík (56. Mareš), D. Štecher, J. Štecher.

Milevsko: Neužil – Barda, Sedláček (46. Zmeškal), Volf, Souček, Málek, Marvan, Vakoč, Pavel Novotný, Přibyl, Komárek.

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Vedoucí Dražic Vlastimil Stuchlík se rozpovídá o krizových minutách, kdy domácí ztratili dvoubrankový náskok. Co se s jeho mužstvem stalo? Vyjádří se také ke střídání Lukáše Stuchlíka v 56. minutě, po jehož odchodu přece jen domácí ofenziva utrpěla. Proč se tak rozhodl? Dále promluví o plánech s týmem na dny bez fotbalových zápasů.

Kapitán Dražic Jiří Štecher zhodnotí utkání a vyjádří se k situaci z 82. minuty, kdy hrozila Dražicím prohra, kdyby sudí odpískal penaltu. Dražickému kapitánovi se v poslední době osobně gólově daří. Co na to říká? Jak zvládne s týmem nadcházející pauzu bez fotbalu?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace