Znak města Týn nad Vltavou (odkaz na titulní stránku) 

Týn nad Vltavou - Oficiální stránky


Facebook Instagram

International


Vyhledávání
ZpětCesta: Titulní stránka > Město
 

Komunitní přenos covid-19 je již v pěti krajích

Po posledním vyhodnocení aktuální epidemiologické situace v souvislosti s covid-19 aktualizovalo Ministerstvo zdravotnictví stupně pohotovosti.
Ve třetím stupni pohotovosti, který značí komunitní přenos, jsou aktuálně Středočeský, Jihomoravský, Zlínský a Královéhradecký kraj. Nadále v něm figuruje hlavní město Praha.
komunitní přenos
 

 
 
Interaktivní mapa s lokálními opatřeními

Ve druhém oranžovém stupni pohotovosti, který se vyznačuje počínajícím komunitním přenosem, je zařazeno už 9 krajů. Konkrétně jde o kraj Vysočina a Karlovarský, Ústecký, Pardubický, Plzeňský, Moravskoslezský, Liberecký, Olomoucký a Jihočeský kraj.

Do výskytu nákazy bez komunitního přenosu, který je příznačný pro první zelený stupeň, není aktuálně zařazen žádný z krajů. 

Z důvodů aktuální epidemiologické situace platí od pátku 09. 10. a od pondělí 12. 10. určitá celorepubliková opatření. Týkají se např. omezení hromadných akcí nebo školní docházky.

Stupně pohotovosti a opatření vyplývající z aktuální epidemiologické situace v ČR najdete na této interaktivní mapě, mimořádná a ochranná opatření a lokální nařízení krajských hygieniků jsou k dispozici na webových stránkách ke koronaviru.

 
Zodpovídá: Ing. Pavel Alexander
Vytvořeno / změněno: 12.10.2020 / 12.10.2020
 

 

 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém