facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 13. 10. 2020 - Zdeněk Gric

Epson představuje další generaci tabletového mPOS řešení

Společnost Epson představila novou generaci mPOS zařízení. Řešení TM-m30II-S, které si budou moci partneři objednat od října 2020, cílí na nezávislé prodejce jako jsou malé obchody, kavárny, restaurace nebo street food prodejci, zároveň jej lze použít jako systém pro samoobslužné objednávání. Praktický design TM-m30II-S umožňuje vytvořit čisté prostředí pokladny, kde se nebude nic hromadit, a je tak možné optimalizovat využití tohoto prostoru pro potřeby svého provozu nebo vytvořit elegantnější prostředí pro zákazníky.



Druhý, volitelný tablet, orientovaný směrem k zákazníkovi je ideálním řešením pro obchodníky, kteří svým zákazníkům chtějí na pokladně zobrazovat dodatečný bohatý obsah, jako jsou videa, obrázky či možnosti interakce jako je například příjem e-dokladu. Bezpečné upevnění tabletu přinese prodejci provoz bez starostí.

Obchodníci rozhodně nemusí být IT experty, aby dokázali TM-m30II-S zprovoznit. TM-m30II-S byl navržen jako vysoce intuitivní řešení pro jednoduché vybalení a spuštění, disponující inteligentními funkcemi a možnostmi připojení.

Robert Matuška, Business Account Manager ve společnosti Epson Europe CZ & SK, uvedl: „Uživatelé očekávají jednoduchou instalaci a bezproblémový provoz. Zákazníci pak ocení vizuálně čistý design a příjemné nakupování ve stylovém prostředí. Prostřednictvím TM-m30II-S společnost Epson pomáhá systémovým integrátorům a ISV v dodání elegantního a integrovaného řešení s nízkou ekologickou stopou, jež je za dostupnou cenu. Kombinace kvality Epson s podporou prakticky všech tabletů, stejně jako schopnost vytvořit interakci se zákazníkem prostřednictvím druhého displeje, jistě najde odezvu u vývojářů i koncových uživatelů.“

Mezi klíčové vlastnosti patří:

  • Integrovaná tiskárna a držák displeje tabletu
  • Stylový a moderní design s malými rozměry 
  • Kompatibilita se systémy Android a iOS 
  • Instalace do horizontální nebo vertikální polohy 
  • Možnost volitelně připojit druhý displej 
  • Napájení a správa kabelů jsou integrovány v základně 
  • Funkce synchronizace a nabíjení – přenos dat a napájení tabletu přes jeden kabel 
  • Síťové připojení tabletu prostřednictvím tiskárny – schopnost tabletu sdílet kabelové síťové připojení tiskárny prostřednictvím jednoho kabelu

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech

IT Systems 4/2024Dominantní částí aktuálního vydání IT Systems je příloha věnovaná kybernetické bezpečnosti, ale najdete v něm také řadu jiných témat. Věnujeme se především trendům v digitalizaci výroby, ale i problematice ESG reportingu a využití virtuální a rozšířené reality v průmyslu. Ukážeme vám také, jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech.