bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

V New Yorku se podepisovalo. Rangers si pojistili dva své hráče

16. října 2020, 19:39

Matěj Hodoval

Vedení Jezdců z New Yorku si po talentovaném Alexisovi Lafrenièrovi pláclo také se dvěma dalšími hráči. I nadále setrvávají u Rangers obránce Tony DeAngelo a brankář Alexandar Georgiev.

Čtěte také: Podepsáno! Jednička draftu má v kapse nováčkovskou smlouvu s Rangers

Vedení ambiciźních Rangers splnilo další dvě podpisové povinnosti a je zase o krůček blíže ke kompletnímu kádru. Nový kontrakt podepsali zadák Tony DeAngelo a bulharský gólman Alexandar Georgiev.

DeAngelo patří mezi důležité články newyorské obrany. Čtyřiadvacetiletý Američan vloni naskočil v základní části do osmašedesáti duelů, v nichž stihl nastřílet patnáct gólů a na dalších osmatřicet přihrát.

V týmové produktivitě mu patřilo za úspěšnou sezonu čtvrté místo, nasbíral dokonce nejvíce kanadských bodů ze všech obránců Rangers. Během tří startů v play-off přidal ještě jednu gólovou nahrávku.

Poprávu je z něj aktuálně druhý nejlépe placený bek v klubu. Jeho nový dvouletý kontrakt mu dohromady vynese 9,6 milionu amerických dolarů. Díky domluvě se svým zaměstnavatelem se tak vyhne arbitráži.

Ještě před DeAngelem se na dalším působení u Jezdců domluvil Alexandar Georgiev.

Gólman s bulharskými kořeny kývl na dvouletou smlouvu, který průměrně zatíží platový strop Rangers 2,425 miliony. Od předchozího nováčkovského kontraktu si tedy rozhodně polepší.

Georgiev měl v loňském roce dosti nejasnou pozici v týmu. Po příchodu do National Hockey League jej vystrnadil Igor Šesťorkin, v brankovišti měli Rangers navíc stále k dispozici také Henrika Lundqvista, a tak pro něj zkrátka nebylo místo.

Spekulovalo se o jeho výměně, o čtyřiadvacetiletého gólmana se údajně ucházelo hned několik týmů. S odchodem Krále Henrika by ale měla newyorská čtyřicítka dostat více prostoru.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.