Nová třída dezinfekce pro boj s pandemií koronaviru určená pro širokou veřejnost vstoupila na český trh

Regre box mění přístup k dezinfekci předmětů přinášených do domácností a firem.


Jedná se o jedinečný systém, který suchou dezinfekční cestou prostřednictvím UV-C germicidního záření prokazatelně likviduje SARS-CoV-2 na běžně přinášených předmětech do domácností a firem. Přichází od kladenského startupu Steribox s.r.o.


Jak to funguje

Regre box je konstruován na dezinfekci potravin - roušek - bankovek - elektroniky a dalších předmětů každodenní potřeby. "Stačí jej naplnit, uzavřít, spustit a po dvou minutách víte, že jste udělali maximum pro bezpečnost vaší rodiny," říká Tomáš Velc CEO Steribox s.r.o.


Zvyšování úrovně mikrobiologické čistoty na předmětech a ve vzduchu pomáhá ničit a snižovat vliv stávajících ohnisek patogenů příchozích do interních prostor z jiné oblasti. Použití Regre boxu je jednou z nejjednodušších metod dezinfekce.


Má prokazatelnou účinnost a provozně nejméně zatěžuje životní prostředí. Záření 253,7μm má nejsilnější biocidní vlastnosti a nevratně likviduje bakterie, viry a další mikroorganismy. Vzhledem k jejich vysoké účinnosti se germicidní lampy používají všude tam, kde je vyžadována vysoká úroveň mikrobiologické čistoty a bezpečnost osob závisí na této úrovni čistoty.


Výhody nové třídy dezinfekčního boxu pro domácnost

Dezinfekce je rychlá a suchá. Nemusíte použít hektolitry vody a s drahými dezinfekčními prostředky ji poté vylévat do odpadu. Regre box šetří peníze, čas i životní prostředí.


Prokazatelnost účinnosti

Regre box využívá speciálních germicidních zářivkových trubic společnosti Signify, které využívají mnohá zdravotnická zařízení a jejichž účinnost potvrdila Bostonská univerzita. Ke zneškodnění virů a bakterií stačí dávka UV-C záření o délce několika sekund. Regre box je vhodný také k dezinfekci drobných předmětů v obchodech, kancelářích, dílnách a dalších provozech.


Nehledejte možnosti dezinfekce, začněte ihned likvidovat SARS-CoV-2

Chraňte své zdraví! Chraňte zdraví svých blízkých! Záleží to jen na Vás.

www.regre.cz


Kontakt: Tomáš Velc, e-mail: tomas.velc@steribox.cz

Klíčová slova ČR-trh-koronavirus-stroje-firmy-Steribox-REGRE

Oblast
Středočeský (sc)

Kategorie
Obchod, marketing
Auto-moto, doprava a stroje
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.