V Jirkově přibylo další parkoviště. Prostory k výstavbě nových parkovacích míst ve městě docházejí
Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Město Jirkov nechalo vybudovat další parkoviště, tentokrát za garážemi na Borku u ZŠ Krušnohorská. I když prostory k vystavění nových parkovacích stání už téměř nejsou, podařilo se vytipovat toto místo.

Dříve tu byl spíše kout plný odpadků; navíc kvůli křížení inženýrských sítí tady nebylo možné vysadit ani kvalitní zeleň. Celkem zde vzniklo 24 parkovacích míst, z toho dvě pro invalidy. Kdyby se podařilo zrealizovat ještě parkoviště pod přivaděčem, které se kvůli koronavirové krizi bude stavět v roce 2021, přispělo by město v letošním roce 57 parkovacími místy.

Jak dodává vedoucí odboru majetku města a útvaru investic Milan Reiner, na městě si dělají přesnou statistiku. „Loni se vybudovalo sto parkovacích míst, předloni 107 míst, v roce 2017 vzniklo 86 míst. Celkem tak bylo od roku 2004 vybudováno 1 093 parkovacích stání,“ vypočítává.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru