Zde může být vaše reklama.

Interliga házenkářek Zora před reprepauzou zvítězila v Hodoníně

Zora před reprepauzou zvítězila v Hodoníně

foto: Petr Pelíšek

22. 11. 2020 - 18:58

Kvůli pohárové účasti českých týmů v Evropě i koronavirové nákaze bylo na programu MOL ligy nakonec o tomto víkendu jen jediné utkání. V něm se střetly hráčky Hodonína a DHK Zora Olomouc. A body nakonec odjely na Hanou.

Olomouc zaskočila domácí Jihomoravanky hned v úvodu. Po deseti minutách hry to bylo 9:1, první time-out bral domácí celek už v 5. minutě. První trefa do sítě Olomouce padla až v 11. minutě z ruky Višňovské. Olomouc ale stále šlapala na plyn a o poločase stále držela devítibrankový náskok. A drama se nekonalo ani ve druhé půli. Olomouc navyšovala vedení, ve 43. minutě to bylo už o propastných osmnáct gólů 30:12 a Hanačky bezpečně a bez větších obtíží dovedly zápas k jasnému vítězství.

HK Hodonín – DHK Zora Olomouc 22:38 (8:18)

Rozhodčí: Šlezingr, Špunar. Sedmičky: 3/3:0. Vyloučení: 4:4. Hráno bez diváků.
HK Hodonín: Zichová, Rehušová – Drexlerová 1/1, Zálešáková 4, Tvrdoňová 1, Adamíková, Gygan 3, Pospíšilová 1, Kalinová 5/3, Nováková, Višňovská 5, Vavrouušková, Fleková 2. Trenér Antonín Střelec.
DHK Zora Olomouc: Polášková, Haládíková – Závišková 9, Kapsová 1, Sovová 1, Kašpárková 1, Protivánková 2, Přikrylová 9, Krajčovičová 2, Fryčáková 4, Možišová, Gajdošíková 5, Žůrková, Roupcová 1, Hejlová 2, Kubáčková 1. Trenér Květoslav Kuba.

Další články