InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Absolventský koncert hudebního oddělení ZUŠ

    pondělí 3.6 18:00 - Městská galerie Vodňany

  • Pohádky pana Pohádky

    pondělí 3.6 9:30 - Městské divadlo Prachatice

    Vtipné zpracování známých pohádek.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mezi juniorkami vybojovaly Češky na Světovém poháru v cyklokrosu šesté místo

Nejlepší juniorky na Světovém poháru v cyklokrosu v Táboře. , Autor: Josef Janda

Nejlepší juniorky na Světovém poháru v cyklokrosu v Táboře.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Jako druhé nastoupily na Světovém poháru v cyklokrosu v Táboře ke svému zápolení juniorky. České barvy měly v neděli pětinásobné zastoupení. Nejlépe zajela Karolína Bedrníková, která dosáhla na 6. místo. Do první desítky se vešla ještě osmá Julia Kopecky, jejíž start byl z tuzemských závodnic nejlepší. Juniorskou královnou se stala Britka Zoe Backstedt o jedenáct sekund před lucemburskou šampionkou Marií Schreiber. Bronz odvezla do Itálie Lucia Bramati, která už měla na nejlepší dvojici ztrátu přece jen významnější.

 

Juniorky (22 startujících): 1. Zoe Backstedt (Velká Británie) 38:18, 2. Marie Schreiber (Lucembursko) +0:11, 3. Lucia Bramati (Itálie) +1:05, ... 6. Karolína Bedrníková +1:47, 8. Julia Kopecky +2:18, 12. Anna Růžičková +3:15, 15. Barbora Jeřábková +4:03, 17. Eliška Drbohlavová +4:26.

Vítězná Britka vedla hned od prvních metrů. Prudce odstartovala i Češka Julia Kopecky, na ostré tempo nejlepších cyklokrosařek ale v dalším průběhu nestačila. Pozici nejlepší Češky vybojovala nakonec po čtyřkolovém závodu Karolína Bedrníková. „Vůbec jsem takové umístění nečekala, proto jsem velmi spokojená. Od startu jsem se snažila držet v čelní skupině, protože mi bylo jasné, že mi soupeřky nesmějí ujet," řekla k závodu Bedrníková.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Kam dál?

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace