Komunikace

Swatch spouští comebackovou kampaň

Legendární švýcarská značka hodinek Swatch posiluje komunikační a marketingové aktivity na českém trhu a chystá otevření prvního monobrandového butiku u nás. Komunikaci pro český a slovenský trh má na starost pražská kreativní agentura advertia digital Honzy Borýska.

Tradice Swatch sahá až do roku 1983 a i dnes udává značka trendy po celém světě. Přes silné kořeny se Swatch hlavně v posledních letech rychle vyvíjí a mění. Nyní nastal čas, aby tato změna byla patrnější i u nás. Pomoci tomu má silnější komunikace, a to hlavně v onlinu.

Posílení aktivit Swatch na českém trhu souvisí s novou kolekcí BIG BOLD, která je charakteristická většími ciferníky a cílí spíše na mužskou část populace. Právě BIG BOLD je těžištěm nově spuštěného oficiálního webu a e-shopu pro ČR. V návaznosti na něj startuje online i offline mediální komunikace.

Kompletní realizaci těchto aktivit má na starost tým advertia digital, který má v odvětví móda a hodinky bohaté zkušenosti. Digitálně marketingovou strategii zajišťuje i pro největší tuzemské hodinářství Koscom.

V rámci spolupráce pro Swatch se pak advertia postará i o další fázi komunikace, kterou je rozsáhlá omnichannelová podzimní kampaň s názvem „SWATCH IS BACK“. Kromě klíčového “comeback” videa a tradičnějších kanálů jako jsou billboardy, se bude kampaň zaměřovat zejména na sociální sítě.

„Značka Swatch má skvělý branding, který je plný umění, barev a nejrůznějších stylů. Je vždy radost pracovat na kampani takto kreativních značek, kde se meze nekladou. Být sám sebou, to je přesně ten pocit, který chcete v lidech vyvolat v rámci lokální kampaně. A kromě toho jsou ty hodinky fakt boží,” popisuje Honza Borýsek, zakladatel a CEO advertia digital.

Kampaň startuje v listopadu a bude gradovat o Vánocích. Další novinkou pro český trh je otevření prvního a jediného monobrandového butiku Swatch u nás. Unikátní designový pop-up butik vzniká v pasáži v pražském Florentinu a otevírá hned po nouzovém stavu.

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!