facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 1. 12. 2020 - Zdeněk Gric

Novým ředitelem INVENTI je Petr Háka

Novým generálním ředitelem technologické a konzultační softwarové společnosti INVENTI se od 1. prosince 2020 stal Petr Háka, jeden ze spolumajitelů. Ve funkci vystřídá Jana Kašturu, který vedl firmu 9 let a nově se soustředí na akceleraci obchodních aktivit. Petr Háka je absolventem oboru Informatika a softwarové inženýrství na Západočeské univerzitě v Plzni. V INVENTI dosud zastával roli Chief Delivery Officer, ve které zodpovídal za celý softwarový vývoj a všechny technologické kompetence. Do INVENTI nastoupil před 8 lety na pozici Java vývojáře a následně prošel různými oblastmi softwarového vývoje od programování přes projektový management až po IT analýzu. Založil a řídil plzeňskou pobočku INVENTI a osobně se podílel na dodávce celé řady aplikací pro významné klienty.



“Kromě úspěchu v Česku se nám daří i v západní Evropě, kde realizujeme přes polovinu tržeb, které letos dosáhnou téměř 300 milionů korun. I nadále budeme posilovat nastavený kurz vývoje kvalitních softwarových řešení pro naše české a zahraniční partnery. Pokračujeme v prohlubování know-how v oblastech e-commerce, logistiky, telematiky a fintech, ve kterých vidím nejvíce příležitostí pro další růst. Naší vizí je dodávat software na světové úrovni,” uvádí Petr Háka.

INVENTI změnou CEO završilo profesionalizaci organizační struktury, která je dobře připravená na realizaci komplexních softwarových řešení pro zákazníky nejen v Evropě.


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).