ZUŠ F.L. Gassmanna Most uspořádá v pondělí vánoční koncert žáků ON-LINE

0
413
ZUŠ F.L. Gassmanna Most organizuje na své škole pravidelné koncerty, divadelní představení, taneční vystoupení a další kulturní akce. Letos to bohužel situace nedovolí. Vedení školy se ale nechtělo smířit s tím, že se nebude nic dít a že diváci neuslyší hrát své děti, kamarády a příbuzné. Proto se škola rozhodla uspořádat už druhý online koncert! Na jaře udělali první, který měl velký ohlas jak z řad vystupujících, tak u řad posluchačů.
Není to ale úplně jednoduchá disciplína, zpívat, nebo hrát do prázdného hlediště a proto pořadatel vyzývá alespoň k online podpoře pro vystupující. Představí se pěvecké, klavírní, dechové i kytarové oddělení a školní kapela. Programem provede Pavel Skála se ředitelem ZUŠ Davidem Homolou.
Koncert si můžete pustit v živém přenosu na youtube 14.12. od 17 hodin. Vnese do Vašich domovů tu pravou vánoční náladu a trochu klidu. Tleskat můžete samozřejmě také, když zrovna budete oprašovat mouku z rukou, klepat řízky, nebo si umývat ruce desinfekcí, my si ten potlesk budeme v sále představovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!