O pauze jsem byl zlý. Pro holky je to kruté | SK Slavia Praha
Více

O pauze jsem byl zlý. Pro holky je to kruté

Trenér Michal Kolomazník po hořké porážce s Fiorentinou jen těžko hledal slova. „Je smutné, že rozhodne taková situace," litoval inkasované branky z poslední minuty nastavení.

Co se dá říct po takovém závěru? Postup vám utekl gólem v poslední minutě nastavení…
„Sám jsem těžko hledal slova v šatně. Jsme všichni obrovsky zklamaní. I když jsem říkal, že na 0:0 hrát nemůžeme, tak tento výsledek nás minutu před koncem posouval dál. O to je smutnější, že rozhodne jedna standardní situace.“

Italky do utkání vstoupily aktivně, tlačily se více dopředu. Jak jste o poločase pracoval s týmem?
„Bylo vidět, že chtěly hned v prvním poločase dát gól. My jsme některé situace špatně řešili, soupeřky se dostávaly do přečíslení a hrozily z toho nepříjemné situace. Ale na druhou stranu si myslím, že jsme to poměrně slušně ubránili. Musím ale říct, že o poločase jsem byl na holky zlý, abych je nějakým způsobem probudil."

Povedlo se, druhá půle byla z vaší strany povedenější.
„Ano, myslím, že to stálo za to. Náš obraz hry byl lepší než v první půlce. Změnili jsme pár věcí, ale o to je to krutější pro holky, že jedním gólem ze standardky nakonec nepostoupí.“

Dalo se v závěru udělat něco jinak?
„Dalo, samozřejmě. Nechci říct, že některé hráčky jsou nezkušené, ale jsou tam nové holky, které s takovými zápasy nemají zkušenost. Bylo to pro ně složité. Každá situace se dá vyřešit jinak. Kdybychom dohrávali situace, když to řeknu obyčejně, chlapským fotbalem, tak se možná Italky k té standardce ani nedostaly.“

Aktuálně

Poslední utkání žen a mistrovské oslavy

21. 5. 2024
Fotbalistky Slavie čeká v sobotu 25. května od 14:00 velký den! Domácí utkání se Slováckem a mistrovské pozápasové oslavy, to vše na stadionu v Horních Měcholupech.

MATCHDAY Slovácko. Smutná výhra

21. 5. 2024
Slávisti obsadí v ročníku 2023/24 stříbrnou příčku, nic na tom nezměnila ani sobotní výhra v Uherském Hradišti. Kamery MATCHDAY poslední výjezd sezony zmapovaly.

Přijďte na otevřený trénink Walking Football

21. 5. 2024
Slavia, MČ Praha 10 a organizace Senior Fitnes pořádají a zvou na otevřený trénink Walking Footballu neboli „fotbalu v chůzi“. Bude se konat ve středu 29. května 2024 od 9:30 do 11:30 na tréninkovém hřišti v areálu SK Slavia Praha. Přihlásit se mohou nejen sousedé z „desítky“, ale také všichni slávisté a slávistky, kteří si chtějí vyzkoušet, jaké to je být hráčem Slavie. Účast na akci možná od 50 let věku.

Další články