Aktualizováno: 3. června 2024 18:38

Sport

Přehrát

00:00 / 24:39

Dvacet minut Radiožurnálu - Jako kouč jsem nikdy nesledoval, co se děje v hledišti. Český fanoušek je ale nejlepší na světě, chválí Hadamczik

SPORT | RYCHLÉ ZPRÁVY

Maresca do Chelsea

Argentinského kouče Mauricia Pochettina u fotbalistů Chelsea nahradí Ital Enzo Maresca, který letos dovedl Leicester City k návratu do Premier League. Smlouvu podepsal na pět let s roční opcí ze strany klubu.

Sabalenková postoupila do čtvrtfinále

Druhá tenistka světového žebříčku Aryna Sabalenková z Běloruska na Roland Garros porazila 6:2, 6:3 Američanku Emmu Navarrovou a postoupila do čtvrtfinále antukového turnaje v Paříži.

Zápotočný bude trénovat Opavu

Fotbalisty Opavy bude v druhé lize trénovat Tomáš Zápotočný. Slezané na webu uvedl, že s bývalým obráncem s reprezentačními zkušenostmi v pondělí podepsal dvouletou smlouvu s roční opcí.

Golfista MacIntyre má první titul na PGA

Golfista Robert MacIntyre vyhrál turnaj Canadian Open v Hamiltonu a připsal si první titul na okruhu PGA. Sedmadvacetiletý Skot zvítězil o jednu ránu před Američanem Benem Griffinem.

Olomouc posílí Slovák Korenčík

Hokejisty extraligové Olomouce posílí slovenský obránce s reprezentačními zkušenostmi Marek Korenčík. Čtyřiadvacetiletý bek působil v uplynulé sezoně ve Slovanu Bratislava a Michalovcích. Hanáci o jeho angažování informovali na svém webu.

Macháč do osmifinále neprošel

Tenista Tomáš Macháč do osmifinále grandslamového Roland Garros nepostoupil. Pátému nasazenému Daniilu Medveděvovi z Ruska podlehl po bojovném výkonu 6:7, 5:7, 6:1, 4:6.

Bínová mistryní světa

Kuželkářka Natálie Bínová se stala v Brezně mistryní světa a v hlavní kategorii jednotlivkyň získala titul jako první Češka od roku 2004. Zlatou medaili vybojovala po finálovém vítězství 3:1 nad Natašou Rašičovou z Chorvatska.

Další články

Nejčtenější:

Nejčtenější na Facebooku

Nejčtenější na Twitteru