Letošní 45. pochod na Stropník bude v mnoha směrech jiný
Účastníci novoročního pochodu před pěti lety. Foto: Archiv TJ Sokol, Duchcov
Co se chystá

Duchcov – Oddíl turistiky TJ. Sokol Duchcov pořádá v pátek 1. ledna ve spolupráci s duchcovskou radnicí 45. Novoroční pochod na Stropník. Oblíbená akce je určená pro pěší turisty, ale i pro běžkaře, pokud budou dobré sněhové podmínky.

Letos, vzhledem k situaci kolem covid-19, se akce uskuteční mimořádně jako hvězdicový pochod. Jeho cílem bude chata Máňa u Dušanovy vyhlídky pod Stropníkem, v době od 12.30 do 13.30 hodin.

Do cíle pochodu se mohou zájemci dostat z několika výchozích bodů a směrů. Například z Oseka, z Horního Háje nebo Dlouhé Louky. Vzhledem k aktuálně nastavenému 5. stupni PES je třeba dodržovat přísná opatření. Současný pohyb osob je možný maximálně ve dvojici a přístup přímo do cíle bude mít vždy jen jedna osoba. Každý z účastníků obdrží na chatě Máňa diplom a razítko pochodu. Bližší informace sdělí zájemcům Dušan Petráš, tel.: 603 496 389.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru