Zde může být vaše reklama.

Jasná záležitost Házenkářky DHK Zora doma porazily Hodonín

Házenkářky DHK Zora doma porazily Hodonín

foto: Petr Pelíšek

09. 01. 2021 - 22:45

Předehrávkou třiadvacátého kola interligy vstoupily do nového roku házenkářky DHK Zora Olomouc. Doma měly za soupeře Hodonín a vcelku v pohodě se jim povedlo zvítězit.

Od úvodních minut Olomoučanky vládly palubovce, už po deseti minutách hry vedly o tři branky a Hodonín bral poprvé oddechový čas. Hra se pak trochu vyrovnala a náskok Olomouce nenarůstal, znovu vedení zvedly domácí až ve 25. minutě, kdy Trumpešová zvyšovala na 17:12 a o poločase to bylo o čtyři branky. Druhý poločas pak byl už jasně v režii Olomouce, Hodonín se ještě přibližně do 45. minuty držel, pak už ale Olomouc šla jasně za vítězstvím. Ve 47. minutě to bylo už o osm gólů, devět minut před koncem o deset a nakonec oba týmy dělilo při závěrečném hvizdu celých dvanáct.

DHK Zora Olomouc – HK Hodonín 38:26 (18:14)

Rozhodčí: Bareš, Uhlíř. Sedmičky: 4/3:2/2. Vyloučení: 0:3. Hráno bez diváků.

DHK Zora Olomouc: Haládíková, Polášková – Závišková 3/2, Trumpešová 4, Kapsová 2, Jansová 1, Sovová 1, Protivánková, Kašpárková 9, Přikrylová 6, Krajčovičová 4, Mojžíšová 2, Řezníčková 1, Žůrková, Kubálková 1, Kubáčková 4/1. Trenér: Libor Malínek.
Hodonín: Zichová, Rehušová – Zálešáková, Cygan 12/2, Jadamíková 2,  Popíšilová,  Kalinová 4, B. Krejčíková 4, Nováková, Višnovská 1, Vavroušková 2,   L. Krejčíková 1, Malecká, Novotná. Trenér Antonín Střelec.

Další články