Golf aktuálně PGA Tour: Finau se zase nedočkal

Nedávno jsme psali o tom, že Tony Finau je nejdéle čekajícím hráčem top 20 na turnajový vavřín. Na The American Express to měl solidně rozehrané, ale nakonec z toho bylo „jen" čtvrté místo. Titul si celkově 23 ranami pod par zajistil jihokorejský golfista Si Woo Kim, o jedinou ránu za ním skončil Patrick Cantlay, který se ve finálovém kole rozjel k parádnímu výkonu, kdy zahrál 11 pod par! Třetí místo bral Cameron Davis.

„Každý rok jsem měl šanci, ale neproměnil jsem ji. V noci před finále se mi tak hlavou honila spousta myšlenek, a nakonec jsem si musel vzít prášek, abych usnul," přiznal Kim, pro něhož šlo o třetí titul z PGA Tour. „Věděl jsem, oč jde, věděl jsem, že se musím držet své hry. A také jsem vnímal, že Cantlay hraje velmi dobře. Snažil jsem se zachovat klid a hrál trpělivě. Na šestnácté a sedmnácté jamce přišla má šance a já ji využil," popsal svou vítěznou cestu.

Kompletní výsledky turnaje na www.pgatour.com/competition/2021/the-american-express/leaderboard.html


Související články:
Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
350 Kč,-

Zahájen prodej voucherů 1fee2hráči na sezonu 2024, které umožňují na vybraných hřištích ve vymezeném čase po uhrazení jednoho fee hru dvěma hráčům. S ...