Agátě Hanychové se od rozvodu s Jakubem Prachařem v lásce příliš nedaří. Za pouhý rok stihla bývalá modelka vystřídat hned tři partnery, všechny vztahy ale měly životnost kolem dvou měsíců.

Ani přes opakovaný neúspěch se však Hanychová nevzdává a hledá pana božského. Velmi nadějně vypadal románek s Tomášem Sobolou. Tomu se povedlo to, co Zdeněk Turek ani Marek Niessner nezvládli, Agáta se kvůli němu začala transformovat před očima.

Sundala umělé vlasy, nehty, řasy a obarvila se na blond. Jakmile ale sympatického producenta poslala k vodě, do týdne se nechala „vytunit“ a přirozenost nechala za dveřmi, stejně jako Sobolu. Sama ovšem rozvedená dvojnásobná maminka opět dlouho nevydržela.

I když Agáta Hanychová ještě na konci minulého roku plánovala být chvilku sama, osud jí opět seslal do cesty nového muže.

Potetovaný fitness truhlář Adam Raiter ji evidentně zcela okouzlil, dokonce spolu hned vyrazili na společný víkend na hory, oba jsou totiž milovníci zimních sportů.

S novou láskou se Agáta rozhodla opět změnit i barvu vlasů, a svou původně zlatou blond hodila do trochu tmavšího odstínu. Do roka ale Hanychová chce být bruneta.

„No, tak na změnu jdeme pomalu, ale jistě. Tak za rok budu bruneta,“ napsala Agáta Hanychová na Instagram k nejnovější fotce svých ztmavených vlasů.

Pochvaly se jí dostalo například od Evy Decastelo. „Tohle mě na tobě baví moc,“ napsala moderátorka.

Vedle sexy truhláře zatím Hanychová jen kvete a je do něj po uši zamilovaná. Raiter ale ještě v říjnu na svém Instagramu sdílel fotky s úplně jinou dívkou, a tak je otázka, zda to bude věrný rodinný typ, jaký by si k sobě Agáta nejspíš přála. Vše ukážou příští týdny…