S Anglií spojovaný Král ví, že přestup může být loterií: Spartak pro tuto chvíli nedostal žádnou nabídku

S Anglií spojovaný Král ví, že přestup může být loterií:  Spartak pro tuto chvíli nedostal žádnou nabídku

Dvaadvacetiletý středopolař českého národního mužstva Alex Král, jehož má na výplatní pásce ruský obr Spartak Moskva, který za něj svého času poslal do české metropole 11,5 milionu eur, byl v posledních týdnech spojován s možným přesunem do anglické Premier League.

Podle jeho slov se však aktuálně o ničem vážném nejedná, protože formální dotazy a oťukávání nepočítá. "Nejdůležitější věcí pro mě je to, co řekne agent. Pokud se naskytne skutečná možnost, tak se o ní budeme bavit, ale Spartak pro tuto chvíli nedostal žádnou nabídku. Opravdu nejsou žádné nabídky, aktuálně řeším jen Spartak," citoval web eurofotbal.cz slova bývalého hráče Teplic či Slavie.

Na ostrovech se zavírá přestupové okno za pár dní, času tak není moc. Co vše by před podpisem klient agentů Kisela s Latkou zvažoval? No, málo by toho rozhodně nebylo. "V tuto chvíli nikdo neví, jestli odejdu ještě v lednu, během jednoho dne se může stát strašně moc. K realizaci přestupu se ovšem musí sejít řada faktorů. Není to jenom o touze, záleží i na tom, jak moc velký zájem bude ze strany jiného klubu, jaká je situace v jeho kabině, jestli je šance v novém působišti pravidelně hrát, kolik bude klub ochoten zaplatit Spartaku a další podobné věci," přednesl "český David Luiz", jehož vyjádření nabídl web eurofotbal.cz.

Sám univerzáů, jehož britský tisk posílal jak do West Hamu United, tak do Wolverhamptonu Wanderes, Leedsu United i Newcastlu United, by nerad něco podcenil a přiznal, že nechce činit žádná ukvapená rozhodnutí. "Mohu odejít v lednu, po sezoně nebo až po skončení smlouvy. Až si budu vybírat nový klub, budu muset být hodně pečlivý. I když si myslíte, že všechno bude v pořádku, je to často jako loterie," uzavřel na eurofotbal.cz rodák z Košic, jenž v dotyčné sezoně ruské nejvyšší soutěže nevynechal ani jedno utkání.

V sobotu 30. ledna čeká Spartak příprava proti Pakhtakoru. Mohlo by to být poslední vystoupení Krále za Tedescův výběr?

VYHLÍŽÍ UŽ KRÁL PREMIER LEAGUE? NA OSTROVY BY HO RÁD DOPRAVIL NEWCASTLE, LEEDS I WOLVERHAMPTON

Zdroj: eurofotbal.cz