Hlavní obsah

Kolaps. Hrozivé chvíle. Děvče bezvládně leželo na kurtu

Melbourne

Nepříjemná chvíle. Kolaps v přímém přenosu mohli sledovat diváci na jednom z kurtů při bojích o fiftýny v rámci Australian Open. Ale sběračka míčů, která padla na zem a zůstala bezvládně ležet, se záhy otřepala a arénu opustila po svých.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Jihoafričan Lloyd Harris při utkání s Dánem Mikaelem Torpegaardem.Video: sntv

 
Článek

Hrozivou chvilku zažili diváci při utkání Jihoafričana George Harrise a Dána Mikaela Torpegaarda (4:6, 6:3, 6:2 a 6:2). Dívka se zhroutila v prvním setu.

V minulosti v lednovém hicu v Melbourne zažívali krušné chvíle i sami hráči, v letošním únorové termínu grandslamového turnaje zatím ty největší pařáky neudeřily. Kolaps dívky přišel ve chvíli, kdy bylo 22 stupňů.

Okolo přítomní včetně hráčů přispěchali na pomoc. Naštěstí se dívka záhy probrala a spolu se zdravotnickým personálem mohla opustit kurt po svých. Podle zpráv od organizátorů zamířila domů odpočívat. Podle dalších informací by se měla ještě tento týden vrátit na kurt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.