20. 2. 2021

Novinka pod lupou: Tell Me Your Secrets (Amazon)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Tell Me Your Secrets
Žánr drama, thriller, krimi
Stanice Amazon
Premiéra 19. 2. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Thriller o triu postav, které skrývají záhadnou a znepokojivou minulost. Emma je mladá žena, která se kdysi dívala do očí nebezpečného vraha. John je bývalý predátor, který se zoufale snaží najít vykoupení. Mary je truchlící matka posedlá nalezením své pohřešované dcery. Všichni z nich jsou dohnáni do extrému a pravda o jejich minulostech a motivech vychází najevo a smazává hranice mezi obětí a pachatelem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Další zajímavý thriller na obzoru. První díl toho prozatím příliš neprozradil, ale podobně jako u Behind Her Eyes, kdyby zde bylo oznámeno, že jde o minisérii, tak hned pokračuju ve sledování. Epizoda mě zaujala a jsem zvědavá, jak příběh bude pokračovat a vyvíjet se. Doufám, že případný konec oznámí Amazon co nejdřív, aby bylo jasné, že jde o minisérii. Protože obsah k tomu přímo svádí, ale kdo ví, jak to je ve skutečnosti.

S Lily Rabe nemám mnoho zkušeností, ale v této roli vypadá zajímavě. Skáčeme z přítomnosti do minulosti, sledujeme různé postavy, jejichž osudy se postupně proplétají. Nic nevíme s jistotou, takže věřím, že příběh nabídne pár šokujících zvratů, které mě zvednou ze židle.

Pilot má asi 50 minut, ale uteče opravdu rychle. Příběh mě chytnul, takže jsem si sledování užívala a nekoukala na hodiny, což vždycky oceňuju. Pro někoho může jít ale o pomalejší začátek, který nabízí pouze samé otázky a žádné odpovědi. Mně osobně to nevadí, protože plánuju maraton, takže počítám s tím, že za jeden, dva dny (v závislosti na počtu sérií) se vše dozvím.

Moje největší výtka tak tkví v tom, že seriál je škatulkován jako Amazon Prime Original, ale Amazon se svou prapodivnou lokalizační politikou ho nedává k dispozici pro Česko. K čemu si tu službu člověk platí, když na ní nic nenajde?

  • naláká na další sledování
  • zajímavé postavy
  • rychle utíká
  • solidní atmosféra
  • pomalé tempo
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu