InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Folk koncert kapel Spolektiv a Jistem

    sobota 11.5 19:00 - Na Ostrově, ul. Na Dubovci, Strakonice

  • Koncert kapely Parkán

    sobota 11.5 20:00 - Podskalí – Hospůdka Ostrov, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Karolína Černá se rozloučila s atletikou devátým místem

OSTRAVA/MILEVSKO – O uplynulém víkendu se v Ostravě uskutečnilo halové mistrovství republiky mužů a žen v atletice, kde byly mezi vybranými závodnicemi i dvě milevské atletky Karolína Černá a Adéla Záhorová. Černá se devátým místem v trojskoku rozloučila se závodní atletikou. „Já moc nevím, co k tomuto závodu říci. Snažila jsem se na něj dobře připravit, protože je to můj poslední závod, s atletikou nyní končím. Pokusy vypadaly podobně jako všechny ostatní v této sezoně. První pokus byl proběhnutý a u zbylých dvou jsme zase nedoběhla na prkno, tím jsem se obrala o centimetry. Kdybych dokázala lépe pracovat na rozběhu, tak to mohlo stačit na finále, kde bych využila další tři pokusy, ale bohužel to stačilo jen na deváté místo,“ mrzelo Černou s tím, že devátá příčka v republice rozhodně není špatná, ale nechtěla se loučit nevydařeným závodem.

„Končím úplně. Dostudovala jsem vysokou školu a musím nyní začít chodit do práce. S tím už na závodní atletiku asi nebude čas. Jsem tak rozhodnutá. Uvidím, jak to bude v létě, ale nepředpokládám, že bych dál závodila," vysvětlila své stanovisko. Druhá milevská atletka Adéla Záhorová skončila v dálce letošním maximem šestá.

Celý článek o účasti milevských děvčat na mistrovství republiky v Ostravě včetně jejich ohlasů přineseme ve středečním tisku!

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace