InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Seniorský klub - Betty McDonaldová

    Čtvrtek 23.5 9:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

  • Tvořivý rok - ubrouskování

    Čtvrtek 23.5 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Většina kádru IHC Písek přislíbila pokračování v příští sezoně

PÍSEK - Pandemie covidu-19 nedovolila píseckým hokejistům dokončit sezonu, od které si fanoušci slibovali posun dospělého hokeje do vyšších pater 2. ligy. Po vynuceném ukončení letošního ročníku, kde Králové z Písku stihli odehrát jen dva zápasy v září, získali dva body a prodělali dvě karantény, vyvstává řada otázek. Na ty odpověděl generální manažer klubu Erik Svoboda.

Současná situace tvrdě dopadá na činnost všech klubů. Výjimkou není ani ten hokejový z Písku. „Písecký hokej bude potřebovat finanční pomoc, jako nikdy v historii. S našimi kluky jsme v kontaktu a všichni nám potvrdili zájem pokračovat za IHC i nadále v další sezoně,“ hlásí Erik Svoboda a popisuje, že výjimkou by mohli být snad jen dva hráči, kteří aktuálně zvažují pokračování hokejové kariery. „Jsme teď v kontaktu s pěti dalšími kluky, které bychom rádi získali. Pokud se to podaří, tak každý z nich by byl velkou posilou. A to opravdu výraznou. Všichni jsou to Jihočeši, většinou Písečáci nebo kluci s Pískem spjatí,“ říká Erik Svoboda.

Generální manažer Písku se vyjádřil k možnému startu přípravy na další druholigový ročník. „Čekáme na okamžik, kdy budeme moci společně trénovat. Jakmile to půjde, okamžitě na to vlítneme. Pokud bude možnost, je předjednáno, že v Písku bude led i přes léto, takže bychom byly na ledě místo zimy v letních měsících.“ Také objasnil, jak mohou postupovat majitelé permanentních vstupenek zakoupených na ročník 20/21. „Pokud se fanoušek rozhodne pomoci klubu a i přes platnost jeho permanentky zakoupí na další sezonu novou, tak mu bude při jednom z domácích zápasů veřejně poděkováno a předána věcná cena. Jinak budou na příští sezonu platit permanentky zakoupené na tu letošní,“ doplňuje Erik Svoboda.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • DZL 

    Reagovat

     

    Ty jo na Písek čeká minimálně extraliga..do roka a do dne

    Vloženo 14.3.2021 21:29:43

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace