Nabídka pro uživatele

  • Přehled brigád
  • Přehled plateb příspěvků (jen pro hráče a jejich rodiče)

Přihlášení

Změna hesla

Registrace

Odhlášení

Opravdu se chcete odhlásit?

V Třebíči se stal mistrem Evropy, teď zde bude hrát za Nuclears

autor: Robert | datum: 19.03.2021 | Kategorie: Muži "A"

Baseballový tým Třebíč Nuclears posílí v nové sezóně šestadvacetiletý zadopolař s bohatými reprezentačními zkušenostmi Richard Sázavský.

Na Vysočinu přestoupil z Techniky Brno, kde působil od začátku své kariéry s krátkou přestávkou, když v letech 2015 a 2016 hrál za brněnské Hrochy. V extralize nastupuje od roku 2010 a hned o rok později vybojoval se svým mateřským klubem mistrovský titul. Ten také považuje společně s 5. místem na mistrovství světa hráčů do 21 let v roce 2014 a vyhlášením Talentem roku 2011 za své největší dosavadní úspěchy. Na konci zimní přípravy jsme Richardovi položili pár otázek.

Jaká by měla být tvá hlavní role v dresu Nuclears?

Pomoct týmu k postupu do play-off, ale to by měl být hlavní cíl nás všech.

A má podle tebe Třebíč šanci na účast v play-off?

Ano, ale je potřeba na sobě tvrdě pracovat.

Většinu hráčů Nuclears znáš, jaké jsou podle tebe nejsilnější stránky týmu, a kde má naopak rezervy?

Jsme stále mladý tým, a jako takový se máme stále co učit, v čem zlepšovat a získávat zkušenosti. To je určitě velká výhoda. Z tréninků, které zatím proběhly, mám pocit, že na sobě kluci makají a chtějí vyhrávat. To je dobrý základ pro úspěšnou sezónu.

Co by ji mohlo ohrozit?

Letošní sezóna bude kvůli covidu zřejmě velice rychlá, a na to je potřeba se kvalitně připravit nejen po fyzické, ale také po psychické stránce. Mám trochu obavy, aby nás nepoznamenalo, když se třeba pár zápasů nebude dařit, a neodrazilo se to na dalších výkonech.

Máš nějaký osobní vztah k Třebíči?

Před pár lety jsme Na Hvězdě s reprezentací do 21 let slavili titul mistrů Evropy, tak doufám, že se i letošní sezóna v dresu Nuclears ponese v duchu vítězství, a že na jejím konci budeme mít co oslavovat.

Podle původního rozpisu by se nejvyšší baseballová soutěž měla začít hrát první dubnový víkend. Vzhledem k protiepidemickým opatřením v souvislosti s covid-19 je ale velmi pravděpodobné, že se její začátek posune. O prvním letošním utkání baseballistů Nuclears vás budeme informovat hned, jakmile budou potvrzené konečné termíny.

 

 

  

Text k foto „tisk_Richard_Sazavsky_fotoMartin_Salajka.jpg“:

Nová posila baseballistů Třebíče, Richard Sázavský, se snaží zachytit odpal soupeře nad homerunovým plotem. Na snímku ještě v dresu Techniky Brno. Od nové sezóny bude hájit barvy Nuclears.

Foto: Martin Salajka

 

Text k foto „tisk_Richard_Sazavsky_fotoLukas_Pacal.jpg“:

Richard Sázavský, šestadvacetiletý hráč zadního pole s bohatými reprezentačními zkušenostmi, posílí od nové sezóny baseballisty Nuclears. Do Třebíče přestupuje z Techniky Brno, se kterou v roce 2011 vybojoval mistrovský titul.

Foto: Lukáš Pacal

Přílohy
Aktualita neobsahuje žádné přílohy
Web odkazy
Aktualita nemá žádný webový odkaz
Související aktuality
Aktualita není svázana s žádnou další aktualitou
Související galerie
Aktualita není svázana s žádnou fotogalerií
Související zápasy
Aktualita není svázana s žádným zápasem
created by | TOPlist