Nové multifunkční hřiště v Bystřanech využijí všechny generace
Foto: Ilona Kaulfuss, vizualizace: archiv OÚ Bystřany
Teplice

Bystřany – V Bystřanech za školou panuje čilý ruch. Zatímco v loňském roce tady obec nechala opravit objekt školních dílen, letos se pouští do dalšího náročného projektu. Za přispění finanční podpory z programu ministerstva pro místní rozvoj a na základě rozhodnutí zastupitelů vyroste v těchto místech nové multifunkční hřiště. To začne podle informací starosty Ivana Vinického sloužit Bystřanským i lidem z okolních obcí už letos v létě.

Plocha, která navazuje na pozemek v blízkosti školy, měří necelých 600 metrů čtverečných. Projekt zahrnuje kromě vytvoření multifunkčního hřiště pro několik druhů sportovních aktivit také navazující plochy, určené pro další aktivity. Jednak plochu pro umístění lanových prvků dětského hřiště, které budou instalované v povrchu opatřeném kačírkem a workoutové prvky pro cvičení mládeže i dospělých, instalované na bezpečnostní ploše z litého polyuretanu s pružnou podložkou. Úprav se dočkají také všechny přístupové chodníky, které budou opatřené betonovou dlažbou.

2503bystrany

2503bystrany3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru