Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šesťačka pobodala svoji vlastní mámu! Marii (45) zasadila až devět bodných ran

Aktualizováno -
25. března 2021
10:41
Autor: ran - 
25. března 2021
10:02

V Nové Bystrici na Slovensku došlo k nepochopitelnému krvavému dramatu v jednom z místních rodinných domů. Školačka, která chodí teprve do 6. třídy základní školy, tam měla vytáhnout nůž na svoji matku. Ženu (45) operovali čtyři a půl hodiny. Dívku zadržela policie.

Školačka ze šesté třídy základní školy měla podle informací TV JOJ devětkrát bodnout svoji matku Marii (45). K útoku mělo dojít v Nové Bystrici, v její místní části Vychylovka. Sousedé z vedlejšího domu dokonce slyšeli, jak žena volá o pomoc.

„Bydlím proti nim, syn ráno v půl šesté slyšel, jak tam někdo křičí: Pomoc, pomoc,“ popsal incident soused. Na místo přijeli záchranáři a policie.

Žena podle televize ztratila mnoho krve, měla zasažené i životně důležité orgány. V nemocnici podstoupila náročnou operaci. „Ta zranění byla poměrně rozsáhlá, vyžadovala chirurgický zákrok, operovali ji 4,5 hodiny,“ uvedl pro televizi ředitel nemocnice v Čadci Martin Šenfeld. Nyní je ale žena už mimo akutní ohrožení života.

Jak uvedl web Mykysuce.sme.sk, který hovořil se zdrojem z oblasti zdravotnictví, co se dělo v domě, musel být obrovský masakr. Školačka bodala hlavně do oblasti břicha. Jedna z jejích ran těsně minula játra a zastavila se těsně před páteří.

Dceru si odvedla policie. „V souvislosti s touto událostí jsme zadrželi nezletilou osobu,“ potvrdil mluvčí krajského policejního ředitelství Radko Moravčík.

Video  Drama v rodinném domě: Školačka měla pobodat svoji maminku (45).  - Reprofoto/TV JOJ
Video se připravuje ...

Pohybovenadany ( 25. března 2021 12:56 )

Možná , kdyby šla mládež okopavat řepu na týden , že by přišla na jiné myšlenky.

dvorece ( 25. března 2021 12:17 )

Bude se to dít a není to covidem, ale špatnou výchovou a dětičky mají pocit, že rodiče nemají právo jim cokoliv říci, jen je musí živit a dávat jim peníze - mamahotel - jinak je zle. Poznávají to i šéfové, když takový fra.cek má pocit, že šéf musí poslouchat jeho, ne opačně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání