Domů
Cannapedia Encyklopedie konopných odrůd

Vše o nových Samonakvétacích Odrůdách roku 2021 od Royal Queen Seeds

Pokud se připravujete na letošní pěstitelskou sezónu, tak jsou samonakvétací odrůdy skvělým způsobem, jak vypěstovat vysoce kvalitní rostliny za polovinu času. V našem článku si povíme něco o nových samonakvétacích odrůdách od Royal Queen Seeds.

Co Potřebujete Vědět O Samonakvétacích Konopných Odrůdách?

Na rozdíl od světločivných odrůd, samonakvétací konopí nepotřebuje ke kvetení změnu světelného cyklu. Místo toho rostlina přechází z vegetativní fáze do fáze kvetení automaticky.

Přesný čas, za který bude odrůda připravená ke sklizni, se liší u každé odrůdy, nicméně ve většině případů mají samonakvétací odrůdy 8-týdenní životní cyklus! Samonakvétací odrůdy jsou ideální pro začátečníky, jelikož jejich pěstováním se vyhnete některým komplikacím, které jsou spjaté s pěstováním konopí.

Ovládněte Rok 2021 S Novými Samonakvétacími Odrůdami Od RQS

V Royal Queen Seeds jsme experimentovali a vylepšovali naše nové samonakvétací odrůdy. Naše nabídka Thunder Lions obsahuje eklektický mix feminizovaných semínek (útočníci), samonakvétacích semínek (záložníci) a regulérních semínek (obránci).

Náš hvězdný tým prémiových genetik je přesně to, co potřebujete k ovládnutí sezóny 2021. Pojďme se tedy nyní detailně seznámit se všemi novými samonakvétacími odrůdami.

Do-Si-Dos Automatic

Odrůda Do-Si-Dos Automatic je plná sladkých a citrusových chutí. Jedná se o indikadominantního hybrida, který má uklidňující účinky. Tato odrůda je připravená ke sklizni za 9–10 týdnů, obsahuje až 20% THC a jedná se o perfektní odrůdu pro netrpělivé pěstitele.

Mimosa Automatic

Odrůda Mimosa Automatic dovede ve správných rukách vyprodukovat až 400 g/m². Jakmile se dostanete ke sklízení, tak se můžete těšit na krásné palice, jejichž vůně připomíná pomeranče, citróny a limetky, které jsou doplněny dieselovými tóny. Purple Punch Automatic

Purple Punch Automatic

Vzrůst odrůdy Purple Punch Automatic možná nedosahuje závratných výšek, ale tato odrůda vás rozhodně dokáže skvěle odrovnat, jelikož se jedná o křížence odrůd Purple Punch a Skunk Auto a obsahuje až 19% THC. Můžete se těšit spíše na silné fyzické účinky, které jsou perfektní po náročném pracovním dni. Její kompaktní vzrůst je ideální pro pěstitele s limitovaným prostorem. Tato odrůda vám dá jasně najevo, že na velikosti nezáleží.

Sherbet Queen Automatic

Odrůda Sherbet Queen Automatic má jedinečnou chuť. Tato odrůda má také skvělé výnosy a až 21% obsah THC, nicméně její sladká a ovocná chuť je jejím hlavním tahákem.

Watermelon Automatic

Rychlost, chuť a jednoduchost. Tato tři slova perfektně popisují odrůdu Watermelon Automatic. Tuto odrůdu lze v klidu sklidit za 8–9 týdnů od vyklíčení, má jedinečnou tropickou chuť a dá se velice snadno pěstovat v květináčích, záhonech i v otevřených zahradách. Odrůda Watermelon Automatic je zkrátka skvělým přírůstkem pro všechny pěstitele konopí a rozhodně vás nezklame bez ohledu na to, zda jste začátečníci či zkušení pěstitelé.

Jakého Hráče Si Vyberete?

RQS má připravenou skvělou sestavu pro sezónu 2021. Od ovocných chutí, přes sklizeň za 8 týdnů od vyklíčení až po 19% obsah THC. Z naší nabídky si jistě vybere každý pěstitel konopí. Otázkou není, zda byste měli letos pěstovat konopí, ale spíše kolik rostlin se vám vejde do vaší pěstírny či zahrady!