FOTO: Na Modlansku mají problém s invazí čarodějnic
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Modlany – Modlany a okolní obce ovládly čarodějnice. Na jednu narazíte hned u příjezdu do Modlan ve směru od Srbic.

Další se usadily v oknech a zahradách domů napříč celým Modlanskem. Jedna dokonce obsadila římsu okna mateřské školy. A podle všeho, bude hůř. V Modlanech, Drahkově, Kvítkově, Suchém i Věšťanech očekávají, že jde zatím jen o předvoj a brzy se objeví čarodějnice další…

1004modlany

Pravda je taková, že vedení modlanské radnice vyhlásilo soutěž Vyrob si svoji čarodějnici. Místní se pustili do výroby a tvoří úžasné a nápadité figuríny. Čarodějnice jsou přitom z lehce hořlavých materiálů, protože je čeká pohnutý osud všech čarodějnic. Autoři je po zhotovení upevní na viditelné místo někde na domě, na vratech, na zahradě nebo na dvoře a fotografii čarodějnice odešlou na email místostarosty Petra Hubeného. Ten slíbil, že nejlepší díla získají cenu a jejich snímky se objeví v Modlanských novinách.

1004modlany2

V závěru dubna se ve sportovním areálu v Modlanech rozhoří velký oheň, kde místní chtějí společně všechny čarodějnice upálit. A pokud situace dovolí, své vítězství nad zlem oslaví společnou zábavou. Do té doby se zajeďte na Modlansko podívat. Na invazi čarodějnic hned tak někde nenarazíte.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru