LaLiga - preview 31. kola: Na tahu jsou Atlético a Barcelona

21.04.2021, 09:26, aktualizováno 22.04.2021, 08:58
Previews
Real Madrid i Sevilla včera vyhrály a nyní čekají na odpovědi svých konkurentů, oba jsou přitom v roli jasných favoritů - Atlético Madrid hostí Huescu, Barcelona přivítá Getafe. Real Sociedad bude měřit síly s Celtou Vigo, Granada se střetne s Eibarem...
Atlético Madrid - SD Huesca  (čtvrtek 19:00)
Atlético Madrid si v minulém kole spravilo chuť a porazilo Eibar výsledkem dost vysokým na to, aby si zvedlo sebevědomí. Což je nepříjemná zpráva pro Huescu, která se ve čtvrtek večer vydá na Wanda Metropolitano.

Madridský gigant v těchto chvílích řeší stejně jako většina dalších zainteresovaných velkoklubů dění kolem Superligy, ale kalendář mu velí, aby se soustředil na ligu. V ní totiž svěřenci trenéra Diega Simeoneho tak trochu prohospodařili slibný náskok, který si budovali především v podzimní části. Až jej nedávno dohnalo duo Real Madrid - Barcelona a pozadu nezůstává ani Sevilla.

V minulém kole se Colchoneros konečně povedlo vyhrát a to poměrně přesvědčivě. Eibaru totiž nasázeli pět branek a ještě udrželi čisté konto, což podtrhává tragičnost herního projevu Eibaru. Teď to však Atlético chce zopakovat, aby pokud možno opět zvýšilo svůj náskok. A jeho soupeř je k takové situaci ideální.

Trenér Simeone může znovu počítat s útočníkem Dembelem, i když je nepravděpodobné, že by mladý střelec dostal šanci hned od začátku. Ve hvězdách je zdravotní stav dua Lodi - Lemar. Ani Huesca nebude kompletní. Těžkou misi v Madridu musí zvládnout bez Pabla Maffea, což je vzhledem k jeho kvalitám i četnosti nasazování docela problém.

Trenér Pacheta se navíc může těšit na spolupráci s dvojicí Ontiveros - Silva, která se konečně dala dohromady a měla by být aspoň na lavičce.

Huesca se opírá také o služby mladého útočníka Rafaela Mira. Ten má na svědomí už dvanáct ligových branek. V celé lize je jen jeden hráč, který je mladší a přitom už dal také aspoň deset branek - opora Realu Sociedad Alexander Isak. Nicméně ani Mir se v minulém kole netrefil a Huesca odešla po dlouhé době opět poražena. Nestačila na Deportivo Alavés.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Giménez, Savić, Lodi - Carrasco, Koke, Herrera, Saul - Correa, Llorente
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Pulido, Insua, Siovas - López, Ferreiro, Mosquera, Seoane, Galán - Mir, Ramirez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.52 - 9.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - SD Eibar  (čtvrtek 21:00)
Poslední Eibar čeká náročná zkouška na půdě čtvrtfinalisty Evropské ligy Granady. Hosté potřebují bodovat, aby zlepšily své vyhlídky na setrvání v soutěži. O motivaci má postaráno i Granada, která ještě chce zabojovat o evropské poháry na příští rok.

Úžasná pouť Evropskou ligou skončila pro Granadu v "divadle snů" na Old Trafford a jestli si něco podobného zopakuje i v příštím roce zůstává otázkou. Granada je v tabulce na osmém místě, což samo o sobě evropské poháry nezaručuje. Navíc ztráta na šestý Betis už činí devět bodů, na druhou stranu Granada má o jedno odehrané utkání méně, takže ještě není všem dnům konec. Domácí se mohou vysněným příčkám přiblížit, pokud porazí na Estadio Nuovo los Cármenes poslední Eibar.

Aktuální forma Granady je značně kolísavá. O víkendu sice vyhrála na hřišti Valladolidu 2:1, ale před tím dvakrát prohrála a rozhodně nepřipomíná suverénní tým z evropské pohárové soutěže.

Zatímco forma Granady je kolísavá, ta Eibaru je vyloženě špatná. Poslední tým tabulky nevyhrál od 3. ledna, kdy mimochodem porazil právě svého soupeře z Granady. Situace se zhoršuje, na druhou stranu Eibar má stále velkou šanci prvoligovou příslušnost udržet. Na sedmnáctou Huescu ztrácí čtyři body, což není sedm kol před koncem nic nepřekonatelného.

Dobrou zprávou pro Granadu je návrat některých hráčů po zranění či karetním trestu. K dispozici už budou Soldado, Quini a Vico. V pořádku je i Maxime Gonalons, který utrpěl lehčí zranění v souboji s Manchesterem United v Evropské lize. Naopak kdo nadále chybí jsou Kenedy, Duarte, Milla a Lozano. Také Eibar hlásí některé absence, jmenovitě jde o Muta, Bigase a Expósita.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Foulquier, Sanchez, Vallejo, Quini - Eteki, Herrera; Puertas, Vico, Machis - Soldado
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pozo, Oliveira, Burgos, Angel - Diop - Inui, A. Garcia, Alvarez, Rodrigues - K. Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.21 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Celta Vigo  (čtvrtek 21:00)
Od triumfu ve finále Copa del Rey se Realu Sociedad přestalo dařit a v LaLize to zapříčinilo pád tabulkou mimo pohárové pozice. Na ně se bude chtít rychle vrátit proti Celtě Vigo, které patří desáté místo.

Vzhledem k postavení v tabulce obou týmů je papírovým favoritem celek ze San Sebastianu, jenomže jeho forma je tatam. Po vítězství v dohrávaném finále Copa del Rey už Alguacilův tým nevyhrál a třikrát v řadě ztratil body. Naposledy o víkendu v domácím zápase se Sevillou. Celkově není ligová forma dobrá, vyjmeme-li finálové utkání, už je to pět zápasů v lize co "La Real" nezvítězil.

Na triumfu, na který baskické mužstvo čekalo desítky let, to zanechává hořkou pachuť. Na druhou stranu do konce ligové soutěže pořád zbývá sedm kol a ztráta na pohárové příčky je minimální.

O víkendu nezvítězila ani Celta Vigo, která vyšla střelecky naprázdno v Cádizu. Remíza 0:0 pojistila hostům stávající umístění přesně v polovině tabulky. Výsledky Celestes bývají hodně nevyzpytatelné a v letošní sezoně se stalo jen jednou, že vyhráli dva zápasy v řadě. Na přelomu roku to byly dokonce čtyři výhry v řadě a celkově šestizápasová neporazitelnost.

Celta Vigo má svému čtvrtečnímu soupeři co vracet. První duel letošní sezony totiž skončil jasnou výhru "La Realu" 4:1. Hosté však v minulé sezoně na Anoetě zvítězili nejtěsnějším rozdílem a jedinou trefou se o to postaral kdo jiný, než Iago Aspas.

Real Sociedad se potýká s rozsáhlou marodkou a nejinak tomu bude i proti Celtě Vigo. Mezi zraněnými jsou opory jako David Silva, Asier Illarramendi, Mikel Merino nebo Aihen Muňoz. Kompletní nebude ani Celta Vigo, která se musí obejít bez Néstora Araúja.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Monreal - Zubimendi, Guevara - Portu, Fernandez, Oyarzabal - Isak
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Mallo, Aidoo, Murillo, Martin - Tapia - Mendez, Suarez, Nolito - Aspas, Ferreyra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.65 - 4.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Getafe CF  (čtvrtek 22:00)
Po vítězství ve finále Copa del Rey má Barcelona na programu LaLigu a v ní tuhý boj o titul. O víkendu ztratil body Real Madrid a postaralo se o to právě Getafe, které teď bude chtít něco podobného zopakovat i na Camp Nou. O tom, že hosté nejsou bez šance svědčí i výsledek prvního vzájemného utkání, které Azulones ovládli.

Barcelona má na rozdíl od ostatních adeptů na titul o jedno odehrané utkání méně a její ztráta na vedoucí Atlético činí pět bodů. To není nic dramatického. Poslední ligový duel sehrála 10. dubna proti úhlavnímu rivalovi Realu Madrid a prohrála 1:2. Porážka v El Clásicu přišla po dlouhých devatenácti zápasech bez porážky.

Ronald Koeman věří, že to jeho svěřence v dalších zápasech nepoznamená. Mimochodem triumf v Copa del Rey je toho důkazem. Přesto se musí mít Katalánci na pozoru, protože na Camp Nou přijede nebezpečný soupeř. Getafe o víkendu plichtilo s Realem Madrid 0:0 a Barcelonu v prvním vzájemném zápase v říjnu porazilo. Tehdy rozhodla jediná branka, kterou vstřelil z pokutového kopu Jaime Mata.

Getafe jinak zažívá spíše nepovedenou sezonu. Přeci jenom bylo v předchozích ročnících zvyklé hrát o poháry a to se letos v žádném případě nekoná, tím spíš, že je hodně blízko sestupovým příčkám. Patnácté místo a pouze čtyři body náskok na Alavés nedává zatím moc jistoty. Záchrana je tedy hlavní prioritou a pak se bude řešit co dál, protože pokračování trenéra Pepeho Bordaláse je hodně na vážkách.

Barca je favoritem a měla by si doma poradit už proto, že jí o víkendu čeká další náročná zkouška v podobě zápasu ve Villarrealu. Říjnové utkání v Madridu sice prohrála, ale jinak má ve vzájemné bilanci výrazně navrch a na Camp Nou s Getafe nikdy v historii neprohrála.

Mimo hru jsou dlouhodobí absentéři Ansu Fati a Philippe Coutinho. Do sestavy se na finále Copa del Rey vrátil kapitán Gerard Piqué a chybět by neměl ani ve čtvrtek. Tři ztráty hlásí Getafe, konkrétně Allana Nyoma, Cucha Hernándeze a Ericka Cabaca.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Araujo, Lenglet, Mingueza - Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba - Messi, Griezmann
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Djene, Timor, Olivera - Alena, Arambarri, Maksimović, Cucurella - Unal, Mata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.20 - 14.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Sevilla FC  (středa 19:00)
Ačkoli celý fotbalový svět mluví jen o Superlize a jejích dopadech na soutěže, země i kluby, nabitý program LaLigy nepočká. Nabízí proto vložené kolo, v němž se dočkáme mnoha napínavých bitev. Jednou z nich bude duel domácí Levante a hostů ze Sevilly.

Už v sedm hodin večer se do sebe na Estadi Ciutat de València pustí domácí Levante a Sevilla. A pro domácí bude velmi náročné získat dobrý výsledek, protože Sevilla je dost možná v nejlepší formě z celé ligy. Vyhrála už pět z posledních šesti duelů a pokud by nyní vyhrála, mohla by aspoň na pár hodin přeskočit Real Madrid s Barcelonou, což by ji posunulo na skvělou druhou příčku hned za Atléticem.

Tým trenéra Julena Lopeteguiho v poslední době zvládl dvě těžká utkání, dva náročné testy. Nejprve si překvapivě poradil s Atléticem a naposledy, v rámci přeloženého 33. kola vyzrál i nad Realem Sociedad, dalším pohárovým adeptem. V San Sebastiánu sice brzy prohrával po brance vlastního odchovance Carlose Fernándeze, ale do dvaceti minut dík brankám Fernanda s Youssefem En-Nesyrim dokonale otočila utkání ve svůj prospěch.

Není moc pravděpodobné, že by trenér Lopetegui prohazoval vítěznou sestavu, ale přeci jen se možná hráči jako Gudelj, De Jong nebo Rakitić podívají do základu. Na rozdíl od Sevilly mají domácí několik potíží při skládání sestavy. Do ní se určitě nepodívají dlouhodobě zranění Nemanja Radoja, Jorge Miramon a Nikola Vukčević.

Levante se Sevillou naposledy doma udrželo bod, ale na výhru s favoritem čeká už dlouho. Jen třikrát za posledních deset let se Levante podařilo zaskočit svého soka a teď by něco podobného velmi uvítalo. Celek z Valencie dostal naposledy pět branek od Villarrealu a stále je až na devátém místě.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Coke, Postigo, Duarte, Clerc - De Frutos, Bardhi, Malsa, Morales - Roger, Gomez
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuna - Jordán, Fernando, Gómez - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.61 - 4.73 - 1.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Valencia CF  (středa 19:00)
Je to už skoro devět let od doby, kdy se Valencia vracela domů z Pamplony se třemi body v kapse. Další šanci mají "Netopýři" ve středu v podvečer, jenže problém je, že se jim daří mnohem hůř než domácí Osasuně. Ta se totiž potkala se skvělou formou.

Poslední tři ligové duely na stadionu El Sadar se Valencii moc nevyvedly. Úplně naposledy, v říjnu 2019, zde od domácích dostala trochu překvapivě tři branky a odjela domů s prázdnou. Velký podíl na tom tehdy mělo brzké vyloučení Rodriga, který patnáct minut po vstřelení úvodní branky dostal další kartu a musel pod sprchy, čímž nechal svůj tým ve štychu na víc jako 60 minut.

Osasuna se v posledních dnech a týdnech dostala do skvělé formy. Tým ještě nedávno bojující o záchranu, se nyní nalézá na skvělém dvanáctém místě s tím, že od osmé Granady ho dělí jen dva body. Stejný počet má k dobru oproti Valencii. Už v pěti minulých kolech Osasuna nenašla přemožitele a to i přesto, že se utkala s Getafe nebo Villarrealem. Právě nad ním vyhrála a stejný počin zopakovala i minule proti Elche.

Od nového roku tým trenéra Jagoby Arrasateho získal už 24 bodů z šestnácti duelů a prohrál jen čtyřikrát. Je pravda, že nyní má nějaké absence, ale v případě hráčů jako Ruben, Inigo Pérez nebo Juan Cruz to nejsou vyloženě velké ztráty. Los Che naopak postrádají brankářskou jedničku Cillessena a zranil se také mladík Correia.

V zápasech Valencie poslední dobou padá dost branek a v minulých třech kolech jsme se dočkali vždycky aspoň tří gólů. Valencia ale nevyhrála ani jeden z těchto mačů a její poslední venkovní výhra v LaLize se datuje až do desátého ledna!
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Nacho Vidal, Aridane, D. Garcia, Sanchez - Barja, Moncayola, Lucas Torro, Brašanac, R. Garcia - Budimir
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Wass, Diakhaby, Guillamon, Gayá - Musah, Soler, Račić, Alex Blanco - Gameiro, Guedes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.16 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Athletic Bilbao  (středa 20:00)
Betis hostí na domácí půdě Estadio Benito Villamarín baskické Bilbao a dobře si uvědomuje, že případné tři body by ho dostaly do elitní pětky. Jenže jeho forma se poslední dobou vytrácí.

Betis se nyní nachází na (na jeho obvyklé poměry) skvělém šestém místě LaLigy. A mohl být ještě mnohem výš. Jenže to by nemohl poslední dobou tak moc ztrácet. Tří bodů se dočkal naposledy v polovině minulého měsíce, když si poradil s Levante. Pak ale následovaly remízy s Elche, Atléticem Madrid a také naposled s Valencií.

Pokud by měl trenér Manuel Pellegrini na něčem obzvlášť zapracovat, je to především obrana. Z prvních deseti týmů LaLigy mají totiž jen dva týmy horší defenzivu než Béticos. Dobrou zprávou pro něj je prázdná marodka, na níž se ani po několika posledních náročných duelech nepřemístil žádný klíčový hráč.

Problémy s obranou zná velmi dobře také Bilbao. Baskický celek prochází velmi složitým obdobím, které se týká především dvou velkých zklamání. Bilbao mělo možnost hrát dvakrát za jeden měsíc finále Copa del Rey (samozřejmě finále dvou různých ročníků posunuté z důvodu koronaviru), jenže v obou pohořelo.

Poprvé s Realem Sociedad, v němž sice možná neodvedlo špatnou práci, ale i těsná porážka s tak urputným a odvěkým rivalem je těžko stravitelná. No a současný ročník pro něj skončil ještě mnohem hůř, protože od Barcelony dostalo Bilbao v minulém soutěžním utkání dokonce čtyři branky!

Trenéru Marcelinovi přestává fungovat především útok, který dal za minulých pět soutěžních utkání jen dvě branky. Bilbao se delší dobu pohybovalo v první části tabulky, ale poslední dobou se mu v lize absolutně nedaří. Od začátku března Bilbao nevyhrálo jediné soutěžní utkání a aktuálně čeká na vítězství už sedm duelů. Přesto je i vinou klopýtnutí nejbližších soupeřů stále na 11. místě se ztrátou jen dvou bodů na osmou Granadu.

Trenér Marcelino zřejmě zkusí opět nasadit své nejlepší hráče, byť mají za sebou velmi náročný program. Mimo hru pro tentokrát zůstávají jen Nolaskoain se Zarragou.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Emerson, Mandi, Bartra, Moreno - Rodriguez, Canales, Iglesias, Fékir, Tello - Juanmi
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, Alvarez, Martínez, Lekue - Ibai, Vesga, López, Morcillo - Sancet, Villalibre
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.61 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Villarreal CF  (středa 21:00)
Hned trojice týmů má na šestnáctém, sedmnáctém a osmnáctém místě shodný počet bodů a mezi nimi je i Deportivo Alavés, které o víkendu porazilo jiného adepta na sestup Huescu. Boj o záchranu je ve španělské lize maximálně vyrovnaný a z tohoto pohledu potřebuje Alavés další body proti semifinalistovi Evropské ligy Villarrealu.

Alavés nejtěsnější výhrou nad Huescou utnul osmizápasové čekání na vítězství a výrazně oživil šance na konečnou záchranu. Deportivo sice zůstalo na osmnácté příčce, ale jak už bylo v úvodu naznačeno, má stejný počet bodů jako jeho další konkurenti. Zapomínat nesmíme ani na Elche, které má na předposlední pozici jen o jeden bod méně.

Do konce LaLigy zbývá odehrát sedm kol a Alavés ještě čeká těžká šichta. Už domácí zápas s Villarreal bude obtížný a to v dalších kolech čekají Valencia, Granada nebo na závěr Sevilla. Podaří se nakonec domácím prvoligovou příslušnost uhájit?

Zcela opačné starosti má Villarreal. V tabulce je na pátém místě, ale rád by hrál v příštím roce Ligu mistrů, do které vede jediná cesta zkrze Evropskou ligu. "Žlutá ponorka" už je v semifinále a příští čtvrtek se má střetnout s Arsenalem, který je také zapojen do nového projektu Superligy.

Villarreal má v lize výbornou formu. Vyhrál čtyři z posledních pěti kol a zase se vrátil před konkurenční Betis a Real Sociedad. V neděli si navíc výrazně zlepšil náladu pětigólovou výhrou na půdě Levante.

"Žlutá ponorka" má lepší vzájemnou bilanci, ale Alavés jí už několikrát dokázal porazit. Naposledy před dvěma lety na Estadio de la Cerámica, Ještě o rok dříve pak zvítězil i na Mendizorrotze.

Deportivu budou chybět Lejeune, García, Abqar a Rodrigo Ely. To už jsou poměrně citelné ztráty. Na druhé straně je situace o poznání lepší, protože Emery nebude moci nasadit jen Estupiňana.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Laguardia, Rodriguez, Duarte - Jota, Battaglia, Pina, Pere Pons - Perez, Joselu
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Albiol, Torres, Alfonso - Chukwueze, Coquelin, Parejo, Gomez - Alcacer, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.28 - 3.98 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Elche CF - Real Valladolid  (středa 21:00)
Ve středu večer se do sebe na Estadio Manuel Martinez Valero pustí dva týmy, které zoufale bojují s časem i vlastní formou. Elche doma hostí Real Valladolid a oba celky potřebují vyhrát, aby se trochu vzdálily od reality sestupu.

Elche musí dát do tohohle zápasu úplně všechno. Protože pokud by vyhrálo, dostalo by se minimálně na pár hodin až na 16. místo, kde by vystřídalo právě hosty z Valladolidu. Oba týmy totiž rozděluje jen jeden jediný bod. Jenže aby se Elche dostalo výš, muselo by zopakovat svou formu z přelomu února a března, kdy si ve dvou ze čtyř zápasů připsalo všechny tři body.

Aktuálně se tým trenéra Frana Escriby potácí až na předposlední příčce, za což mohou také čtyři prohry z posledních šesti duelů. Domácím budou pro tento duel chybět Carrillo s Fidelem, zatímco hosté se potýkají s nefalšovanou krizí. Mimo zůstávají Javi Sánchez, Fede, Jawad El Yamiq, Joaquin Fernandez a Raul García.

Real Valladolid minulých pár zápasů vůbec neodehrál špatně, jenže výsledky jsou mizerné. Poslední dva duely vždy těsně prohrál a připsal si na konto už 13 ligových porážek.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Palacios, Calvo, Gonzalez, Mojica - Josan Fernandez, Marcone, Guti, Rigoni - Boyé, Pere Milla
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Janko, Bruno, Sánchez, Olaza - Villa, Mesa, Ruben Alcaraz, Orellana - Guardiola, Kodro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.01 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cádiz CF - Real Madrid  (středa 22:00)
Obhájce španělského titulu Real Madrid se ve středečním zápase utká s Cádizem a může zase vyvinout tlak na vedoucí Atlético. Mezi oběma madridskými kluby je v tuto chvíli tříbodový rozdíl, nicméně pokud Real na stadionu Ramóna de Carranzy zvítězí, půjde minimálně na den do čela celé soutěže.

Pamatujete na říjen 2020? Cádizu se jako nováčkovi podařil hotový "majstrštych" - zvítězil v Madridu nad slavným Realem. A co víc, o pár měsíců později si vyšlápl i na Barcelonu. Pak se ale jeho výsledky trochu zasekly a následoval pád do dolní poloviny tabulky.

Aktuální forma Cádizu už je zase dobrá. Nováček soutěže tři zápasy v řadě neprohrál. Od začátku dubna porazil Valencii nebo zvítězil opět v Madridu nad Getafe. O víkendu třetí výhru nepřidal a s nebezpečnou Celtou Vigo plichtil 0:0. Na sestupové pozice má náskok devíti bodů, což ale ještě nemusí znamenat záchranu.

O Realu Madrid se aktuálně hovoří v souvislosti s chystanou Superligou. Prezident klubu Florentino Pérez je zároveň hlavní tváří tohoto projektu, který se v široké veřejnosti zatím nesetkal s pochopením. "Bílý balet" nepotěšil své fanoušky ani o víkendu, to totiž střelecky nevyzrál na Getafe a po remíze 0:0 ztrácí na vedoucího městského rivala Atlético tři body. Hosté nemusí zoufat, výhra na Cádizu je posune do čela, tedy minimálně do zápasu Atlética druhý den.

Bylo řečeno, že Cádiz první zápas na stadionu Alfréda di Stefána zvítězil. Jedinou brankou se o to postaral Anthony Lozano. Nicméně zopakovat takový výsledek bude hodně obtížné. Real má v celkové vzájemné bilanci jednoznačně navrch.

"Víme, že to bude obtížný zápas, protože jsou zkrátka týmy, které doma výborně brání. Chystáme se ale získat body, jako vždy," prohlásil Zinédine Zidane, který očekává dobývání domácí svatyně.

Absence hlásí oba tábory. Na marodce Cádizu jsou Diakhaby, Cala a nejistý je i start Alexe Fernándeze. Co se týče Realu, mimo hru je nadále kapitán Sergio Ramos a spolu s ním i další obránce Mendy. Zdravotní potíže mají rovněž Vázquez, Modrić a Valverde.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Mauro, Fali, Espino - Malbašić, Mari, Jonsson, Izquierdo - Negredo, Sobrino
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Nacho, Militao, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos, Isco - Asensio, Benzema, Vinicius Jr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.98 - 4.83 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid31217357:2070
2.Real Madrid31207453:2467
3.FC Barcelona30205569:2665
4.Sevilla FC31204746:2564
5.Villarreal CF311213648:3449
6.Real Betis311461142:4548
7.Real Sociedad311211848:3347
8.Granada CF301161336:5039
9.Levante UD319111138:4438
10.Celta Vigo319111141:4838
11.Athletic Bilbao309101139:3337
12.CA Osasuna319101227:3637
13.Cádiz CF31991327:4536
14.Valencia CF318111239:4435
15.Getafe CF317101422:3431
16.Real Valladolid305121327:4127
17.SD Huesca315121431:4627
18.Deportivo Alavés31691625:4727
19.Elche CF315111527:4826
20.SD Eibar314111622:4123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (195)

Přidat komentář
LAM

Jsem si ani nevšiml, že je Sevilla tak blízko

No to by byla bomba,kdyby to nakonec urvala ona.Po tom velekotouči se Superligou, může bejt soustředění hráčů real atd.. ta tam.

Reagovat
madridcan

Jasné Starajme sa o Real, zatiaľ čo vidina Laportu ako zmaže dlhy bude mať za následok to, že Getafe dostane 7:0

Reagovat
roman1978

on napsal real atd. zkus popřemýšlet

Reagovat
madridcan

Tak ty skús popremýšľať, že mohol napísať Barca atď.

Reagovat
roman1978

proč bych to proboha měl dělat. smysl věty je by byl naprosto stejný.

ty jsi reagoval jak uplakánek a ještě k tomu narážka na dluh, která je naprosto mimo.

ale jo, zkus to ještě a ještě.

Reagovat
madridcan

Čo je mimo ohľadom dlhu? Už nie je nebodaj?

Reagovat
roman1978

já už vlastně ani nevím, jak na to reagovat. takže

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Neurvou nic, skončí na čtvrtém místě. Bude příjemná změna pokud to po letech vyhraje někdo jiný než Real a Barca, ale myslím si, že Atlético to nakonec ještě poděla, neudrží ten náskok a Barcelona získá další titul.

Reagovat
Kily

jestli to bude mít nějaký vliv na hráče, tak jenom minimální

Reagovat
madridcan

No...a už ti ostalo iba atď, tak ti držím palce

Reagovat
misinho7

Ok dnes bez Toniho, Luku a Valverdeho. Cize cele v prdeli. Snad nastúpi ZZ. Ináč sa pozerať na tu tragediu s Iscom v zalohe bude hrozne.

Reagovat
drussbarb

Skoro bych řekl, že toto kolo může napovědět, kdo se přiblíží titulu

Reagovat
zasranej malíř

Hm tak Fede má pozitivní test, doufejme že na Chelsea bude fit záloha CKM

Reagovat
misinho7

podla mna to od neho dostal aj dakto dalsi..tipujem ze nam vypadnu este nejaki hraci...

Reagovat
Jackmaker1989

Dneska zase krasna 1x na Cadiz.

Reagovat
gonzalesl_is_back

trapas

Reagovat
Jackmaker1989

Som rád. Podal som a vyhráme 0:5 Keď nepodám tak nevyhrajú, takže som spoko

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
celeb

podaj aj na Getafe dnes, pls. Kurz je velmi dobry a my potrebujeme vyhrat

Reagovat
Rattlesnake

VÁReček podrží, pochopitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to jasna penalta...

Reagovat
misinho7

...predtym nam nedaju jasne penalty, teraz konecne daju jasnu ale vzdy sa niekto najde co zas pise chujoviny

Reagovat
Rattlesnake

ovšem.

stejně jasná jako po faulu militaa posledně proti getafe.

tam se ale jaksi na obrazovku nikdo podívet nešel...

Reagovat
smazaný uživatel

No a co ja s tim? Pises, ze VAR nas dneska podrzel. Jak presne? Tim, ze se odpiskala jasna penalta?

Reagovat
Rattlesnake

píšu, že to zase začíná zavánět fraškou z koncovky minulé sezóny, kdy se VAR vracel k naprosto všem situacím, které by vás mohli zvýhodnit, kdežto k totožným situacím vašich protivníků se nevracel zpravidla vůbec.

nechcu to hned hrotit ale flasbacky minulé sezóny začínají nebezpečně problikávat.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Freesurfer23

jojo, ten Vinicius se přišlápnul tedy sám?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Proč vůbec reagujete na hlupáky a trolly?

Reagovat
Freesurfer23

Protože sem zvědav, co za další hlody si od toho hlupáka přečtu

Reagovat
Rattlesnake

hlupáci jsou vaši fotři, troubové

Reagovat
Freesurfer23

Sračky sem ale píšeš ty

Reagovat
Rattlesnake

menší hecovačka ještě nikdy nikoho nezabila. kór teď, když je ve španělské sekci relativně polomrtvo.

Reagovat
misinho7

Dnes sice hrajeme bez zalohy ale nejako to ide fajn

Reagovat
Freesurfer23

Jo překvapivě se na to dá koukat, Blanco hraje jako zkušený mazák a dnes se mi i líbí práva strana s Odrim a Rodrygem

Reagovat
misinho7

Blanco mi praveze pride nervozny a pokazil lahke prihravky ale to je pochopitelne, ale hej dnes prekvapivo Odri super, ale tak to tym ze je na wingbackovi

Reagovat
Freesurfer23

Snad to Odrimu pomůže se sebevědomím, v téhle formaci není tolik vidět jeho špatná poziční hra směrem dozadu

Reagovat
CHONG

Dobrý poločas

Reagovat
JM

Karim Jde si pro Pichichi!!

Reagovat
Freesurfer23

Trochu OT pro fanoušky merengues, myslíte si, ze zrušení SL bude mít vliv na příchod/neprichod posil v létě?

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 za 45 minut? Dobry, tak to muzu jit spat.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Miguel výbornej

Reagovat
misinho7

Laporta basni stale o SuperLige. Barca oficialne oznamila ze nevystupila. Vidim ze aspon v niecom drzime spolu nakonec to bude len liga medzi nami a mozme si davat El Clasica kazdy tyzden

Reagovat
sokar

Ja to vidim tak, ze sa obavaju sankcii od investorov (JP morgan a spol) a preto sa tam aspon oficialne drzia, aby vsetky straty za nich zatiahli anglicke kluby. A hlavne to moze platit o Barcelone, ked tam vraj Laporta vsunul klauzulu, ze vstup klubu este musia odobrit socios, cize Barca je clenom v rozpadnutej superlige iba "podmienecne". V lete zorganizuju hlasovanie socios, ty to samourejme zamietnu (lebo sak tam nikto neostal), barca oficialne odstupi bez porusenia zmluvy, a nebude sa tak musiet podielat na odskodnovani.

U Pereza to zas moze byt jeho ego, ked sa povazuje za stvoritela a k tomu je aj prezident tej superligy, asi by bolo blbe kebyze on odisiel medzi prvymi resp. kebyze neostal ako posledny :)

Reagovat
LAM

Tak co jsem četl o Čeferina, tak ten mluvil o Laportovi jako o jediným jenž o tolik nezklamal a že ten dodatek o tom, že hlasovat budou sociální jako o chytrým tahu tak nevím.

Jinak jde dle mě hodně o to, že v uefě má velký slovo Khelaifi a to jde proti srsti jak Barceloně, tak Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sociální? Myslíš ČSSD?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Básní je teda silný slovo, to bych nepoužil. Spíš mi přišlo, že by chtěl reformovat LM a mít z toho větší příjmy, s čímž stejně narazí, takže něco jako přepracovaná SL bude v blízký budoucnosti nevyhnutelná. On je především skvělý rétor a politik a kdyby nebyla ta situace tak šílená, čekal bych od něj větší zastání pro ten projekt. Florentinovo chování, arogance a nesmyslný vyjádření typu změny hracího času to poslali na nějaký čas do kytek, pokud teda Perez aspoň bude trochu soudný. Je čas zklidnit emoce, nevydávat velkohubý prohlášení a přepracovat to do sportovnější cesty (nikoliv forma uzavřený soutěže).

Reagovat
valloire

Ty vole jak to Florentinovo chování poslalo do kytek? Já mám za to, že odstoupily anglání po tlaku v Anglii... nebo si tam řekli, ten Perez je arogantní, jdem od toho... ?

Reagovat
Messiáš

To ted reagujes na to klubove vyjadreni ? Protoze, to jen poukazuje na fakt, ze se musi fotbal reformovat, a ze hlavni slovo budou stejne mit Socios. Ti, jen tak mimochodem, kdyz odmitnou ESL, tak Barca nebude muset platit sankcni poplatek za vystoupeni, takze za me super

Reagovat
LAM

Jinak kdo vymyslel zápasy o 22 hodině ve všední den

Reagovat
roman1978

Co tak čtu komentáře k sestavě na různých světových fórech, tak skoro všichni se shodují na tomto:

Proč hraje Roberto

Proč nehraje Araujo

Proč nehraje nikdy Riqui

Proč hraje stále Bus

Reagovat
Jordi Alba

Celkem pozoruhodný, kolik lidí na světových fórech zná český slovíčko „proč“.

Reagovat
remeslnik

Proč tě to zajímá?

Reagovat
LAM

Vítězná sestava se nemění a Dest hrál teď snad dva měsíce v kuse.

Ale jinak po tom co se rozjelo po ohlášení SL budu rád za jakoukoliv výhru.

Reagovat
roman1978

Co to je za argumenty? Pedri hraje v kuse mnohem déle. Bus také. Frenkie hraje celou sezónu a všude. Atd. Roberto je tragédie. Vítězná sestava se mění bezne a dělají to tak ty nejlepší týmy.

Reagovat
drussbarb

Dnes hlavně neztratit body, mám z toho špatný pocit, poďme!

Reagovat
sylarko

dakto stream? vipstand nefunguje

Reagovat
dextroza_m

200kč/měsíc a máš v Telly celou La ligu i PL.

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

Leooo

Reagovat
roman1978

Lenglet je fakt kopyto. Měl by ihned vystřídat, ať nedohravame v desíti.

Reagovat
ADM

Leo

Reagovat
roman1978

Leoooo

Reagovat
dextroza_m

Leoooooo, Lenglet žlutá za to, že nezmizel?

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
Rattlesnake

šéf

Reagovat
dextroza_m

Mingueza přeskočil Arauja v hierarchii?

Reagovat
2miguel1

Araujo hra na Piqueho pozicii

Reagovat
patas92

Jiné pozice

Reagovat
patas92

Co dělal ten brankář?

Reagovat
REPLIKATOR

Za tohle žlutou?

Reagovat
Murena

Lenglet

Reagovat
roman1978

Kdo jiný než Lenglet

Reagovat
dextroza_m

Neudělal by nikdo jiný - nic jiného, zase to nepřeháněj.

Reagovat
roman1978

Ale ono se to opakuje a opakuje a opakuje a pořád jen Johny Smůla Lenglet. A taky si měli s Pikacem jediného hráče ve vápně pohlídat.

Reagovat
Rattlesnake

langoš zas jede bomby dneska

Reagovat
Messiáš

Lenglet klasik

Reagovat
drussbarb

Messi klasika, Lenglet taky

Reagovat
Rattlesnake

ten blbec to stejně trkl rukou, takže by to stejně byla penalta i kdyby to šlo vedle

Reagovat
dextroza_m

Chtěl bych vidět tvou reakci, jak s tou rukou uhneš

Reagovat
Rattlesnake

kdyby to nebylo podesáté v této sezóně co něco takového legnglet předvedl, dalo by se to přejít.

Reagovat
dextroza_m

Jenže prostě to tak někdy je, nemohl s tím nic dělat.

Reagovat
Rattlesnake

chápu co myslíš, ale lenglet má tyhle úlety regulerně obzápas.

Reagovat
dextroza_m

Každý může mít smůlu.

Reagovat
drussbarb

Jenže on je doslova antiŠmicer

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
drussbarb

Pravá strana doslova hoří, Dest in prosím

Reagovat
dextroza_m

Za Getafe hraje Essien???

Reagovat
drussbarb

Reagovat
dextroza_m

Pak, že Getafe nedává goly

Reagovat
dextroza_m

Krásně

Reagovat
Ranoth

haha pekny vlastnak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
kaja900

tupci takhle jim darují gól

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
drussbarb

Jinak snad je Griez na hřišti pro zvýšení ceny pro přestup, taky klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Před pár dny zařídil trofej, tak klid

Reagovat
dextroza_m

Oni se diví, za tohle dostal Lenglet žlutou...

Reagovat
dextroza_m

Leoooooooooo

Reagovat
roman1978

Ten Leo je fakt bůh

Reagovat
Messiáš

Reagovat
dextroza_m

Dal nejlepšímu Fr. útočníkovi čuchnout a teď ho nemilosrdně smaže

Reagovat
REPLIKATOR

Messi geniálně, jak si narazil si o tyčku

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Switchback

Dneska by mohl Leo jít na hattrick, už dlouho ho nedal tuším

Reagovat
dextroza_m

Už ho mohl mít

Reagovat
ADM

Garantujem, že z takej blizkosti by som branu v zivote netrafil

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
ADM

Garantujem, že z takej blizkosti by som branu v zivote netrafil

Reagovat
ADM

Garantujem vam to 2x

Reagovat
patas92

My jsme ti to věřili už napoprvé.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Reagovat
celeb

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně si narazil o tyčku

Reagovat
REPLIKATOR

takto přímo do běhu umí jenom Messiáš

Reagovat
celeb

CHONG musi byt vo vytrzeni

Reagovat
CHONG

Tak nic jiného než jasnou prohru jsem ani nečekal, ale Chaklova debilita mě překvapila, to je fakt.

Reagovat
celeb

Soria mu urcite podakuje v satni.

Reagovat
CHONG

A zrovna v ní to hovno zůstalo

Reagovat
CHONG

Chakla je fakt neskutečná piča, právě tenhle odpad snad v létě vyházíme.

Reagovat
2miguel1

Aky vidite prinos od Pedriho? Ja ho nejako stracam vidiet

Reagovat
dextroza_m

Dost kazí, víc jak Leo, který akce ukončuje.

Reagovat
2miguel1

Tak Leo robi finalne prihravky kde je to bud alebo. Nevidim prinos od Pedriho

Reagovat
roman1978

Jsem říkal už celkem dávno, že ho Koeman uvaří.

Reagovat
2miguel1

Mozno sa na to pozeram len zo zlej perspektivy, ak teda niekto vidi prinos napiste, rad sa necham vyviest z omylu

Reagovat
LAM

Hodně unavenej. Měl by si určitě odpočinout. Není normální aby takhle mladej hráč měl takovej zápřah.

Reagovat
celeb

dnes zial najhorsi jeho vykon v tejto sezone, akoby ho ta pokazena nahravka na zaciatku, po ktorej dostal Lenglet dost prisnu zltu, nejak rozhodila a stratil sebavedomie. 1. krat ho vidim trochu alibistickeho pri ponukani sa. Napada dobre, inak 2. gol si Getafe dalo po jeho nahravke na Messiho. Ak sa nezlepsi, tak by tam mohol ist Moriba ci Puiq. Aspon si oddychne, hrava v kazodom zapase 80+ minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné, dnes hrajeme velice uvolněně

Reagovat
drussbarb

Ale tečeme vpravo. Nelíbí se mi Griez, Roberto a naše šťístko Lenglet

Reagovat
LAM

No tečeme. Gól padl když byl Mingueza zraněnej.

Reagovat
drussbarb

To jo, ale veškeré nebezpečí jde zleva

Reagovat
LAM

Pěkná hra, Messi forma

Hlavně si to ne po dělat jak u gólů Getafe. Pedri by si měl odpočinout-Moriba nebo Puig do hry.

Reagovat
vagneris

Božský Messi opět řádí!

Reagovat
roman1978

Roberto, Pedri, Griez dolů Dest, Riqui, Trincao in

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Trincao tvl...Bus opět skvělá přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Leglet to opět posral

Reagovat
drussbarb

Typická Lengletovina, o tom žádná

Reagovat
REPLIKATOR

Araujo

Reagovat
smazaný uživatel

no tak aspoň nebude nuda

Reagovat
2miguel1

Ako mozeme hrat taku picu 2.polcas?

Reagovat
alcantara

Araujo je strasne neohrabany

Reagovat
patas92

on je takový oldschoolový stoper, bohužel včetně těch negativních stránek.

Reagovat
drussbarb

Ale i tito hráči umí být užiteční

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Trincao neměl první dotek jak Kornel Saláta, tak vedeme o dva

Reagovat
drussbarb

Ano

Reagovat
2miguel1

Griezz neverim ze bol pri lopte 2.polcas

Reagovat
patas92

Teď byl. Nahrál soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

Docela si teda koledujeme.

Reagovat
CHONG

Koeman Ten chlap je sympatický jak syfilis.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
roman1978

Moc často to nedělám, ale

Reagovat
Messiáš

To je strasna bida v tom druhem polocase. Frenkieho uz posunuli behem zapasu na 4 pozice snad

Reagovat
.13

Preco si Koeman ani netlapol s Minguezom?

Pritom Mingueza uplny sympatak, jak si este pockal, kym sa ukludni a stale nic

Reagovat
Rattlesnake

hrnul se tam těsně po snížení na 3:2 úplně zbytečně do zmařenýho breiku z kterýho kontru, nebýt morigby, mohl být průser - a za to mu tam dával koeman strašnej kouř až ho stáhnul. čili chodit si za ním plácnout nebyl nejlepší nápad.

Reagovat
.13

Ja ze to bolo za tie huslicky co nasadil. Ale ved mlady chlapec, sympatak a tak snad si to tymto neposere. Bola by ho skoda, na nom sa da stavat

Reagovat
Rattlesnake

je nadějnej, ale furt hodně "zelenej". takovejhle céres mu spíš pomůže.

Reagovat
.13

No mne z tej nadejnej dvojky Araujo- Mingueza pride ako hrac, co spravil viac chyb, veducich ku golu prave ospevovany Araujo. Napr. dnes zasa penalta. Na oboch by sme ale mali stavat a mali by hrat co najcastejsie. Ale to je moj nazor.

Reagovat
Rattlesnake

kiksujou kvůli nezkušenosti +/- stejně, jenom Araujovy chyby vedli k více gólům

araujo je podle mě nadějnější - je vyšší, má podstatně větší fyzickou "presenci" na hřišti, oproti oscarovi je ve vzduchu mnohem dominantnější.

na druhou stranu mingueza se může uplatnit i na kraji obrany.

v mančaftu najdou uplatnění oba, imho.

Reagovat
vagneris

Je logický, že byl Koeman nasranej na obranu, když dostali 2 góly z 1 střely na branku. Občas je potřeba zařvat, aby je motivoval k lepším výkonům.

Reagovat
2miguel1

Mame 0 striel za 2 polcas. TO CO JE ZA KATASTROFALNY POLCAS?

Reagovat
smazaný uživatel

Už tu holomajznu ukončete kua.

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel Roberto a hra se absolutně rozpadla. Máte, co jste chtěli

Reagovat
sylarko

roberto s tym nema nic spolocne kamo..roberto bol prvy polcas v takom lese jak nikdy...

Reagovat
roman1978

roberto byl v lese jako vždy

Reagovat
remeslnik

On je hlavně oproti většině soupeřů hodně pomalý, za celý zápas nedokázal udělat snad jedinou kličku, aby se zbavil protihráče, ale to je slabina většiny hráčů Barcy. Je poctivý, snaží se, odevzdává vše co v něm je, ale je to málo.

Reagovat
CHONG

Mauro i Unal výborné možnosti ke střele a radši nahrávají, dokud neztratí balón

Reagovat
Rattlesnake

výtečeně - napravil

Reagovat
smazaný uživatel

goooool a je to tam

Reagovat
Messiáš

Hezký gól, Messi asistence, Araujo odcinil penaltu. Nicméne Koeman mi pije krev, chudák Riqui

Reagovat
CHONG

Škoda, ale se zmrdem Chaklou bodovat nejde.

Reagovat
Messiáš

Ten je fakt zadarmo drahej, nastesti je jen na hostovani a povali zpet do becka ponorky...

Reagovat
CHONG

Nejhorší fotbalista všech dob.

Reagovat
CHONG

To je vymrdanec

Reagovat
Rattlesnake

ten má slušnou sérii.

Reagovat
sokar

jednoznacne hrac zapasu Getafe akoby hralo bez obrany... A najzvlastnejsie mi pride, ze toho Chaklu vzali v 27r na hostovanie a s terajsimi 12 zapasmy za Getafe dorovnal pocet odohranych zapasov za predosle 3 roky sak ten neni ani mladucky talent, a nehral ani v Bcku Villarealu, a v Getafe sa dostal do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

výhra s mokrou prdelí, ale v suchém triku

Reagovat
Salfovic

Messi nekopal penaltu

Reagovat
.13

Mohol dat hattrick a nechal ju Griezovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako klobouk dolů před ním, že nemá potřebu dohánět Ronalda a statistiky, stát se nejlepším střelcem v historii, ale týmový úspěch je mu přednější.

Reagovat
remeslnik

Svého času se tím snažil pozvednout sebevědomí i Coutinhovi a Suarezovi.

Reagovat
smazaný uživatel

+nejmarovi

Reagovat
remeslnik

No ale hlavně tomu koutíňovi.

Reagovat
smazaný uživatel

nepripominej mi ho furt je to cerna ovce rodiny

Reagovat
remeslnik

Není to rasistické ?!

Reagovat
valloire

Reagovat
Dayman

Reagovat
celeb

to bola rozlucka so Superligou?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele