Dvě slečny v Mostě zachraňují místní sportoviště. Čelí i vulgárnímu chování jiných podnikatelů
Sportovní hala pod mosteckým aquadromem. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Slečny Veronika Brožkovcová a Veronika Dobiášová se před necelými třemi lety rozhodly zachránit jedno z mosteckých sportovišť. V devatenácti letech založily firmu SportCenter Most, s.r.o. a pustily se do odvážného projektu. Od srpna roku 2018 začaly spravovat chátrající sportovní halu TJ Lokomotiva Most, z.s.

Splatit musely dluhy, které se správou sportovní haly převzaly. První marketingové plány studentek Vysoké školy finanční a správní v oboru marketingová komunikace tedy směřovaly ke splacení pohledávek, které jim začátek podnikání značně ztížily.

Byl to opravdu odvážný krok nezačínat od nuly, ale rovnou s mínusem. Vše se podařilo a postupně se začaly projevovat i změny, které zaznamenávali návštěvníci sportovní haly, která dnes nese jméno SportCenter Most, s.r.o.

Obě mladé podnikatelky ukázaly své skvělé marketingové schopnosti a dokázaly postupně proměnit nevyhovující sprchy za nové moderní zařízení v hodnotě bez mála čtvrt milionu korun, které ocenili sportovci navštěvující sportoviště. Změnil se také vestibul, který je prosvětlený a nově zde zákazníci najdou moderní recepci, kde si budou moci zakoupit po opětovném spuštění provozu drobné občerstvení, kávu, ale také vybavení a doplňky na oblíbený badminton.

Zahrát si zde návštěvníci mohou také kopanou, florbal či jiné sporty. Mladí badmintonisté klubu Super Stars Most, z.s. ve sportovní hale SportCenter Most mají hlavní tréninkové sídlo, k dispozici je pro ně také nová miniposilovna. Dále zde sídlí Badmintonová Akademie Lukáše Kroce, Tréninkové centrum Ústeckého kraje nebo Sportovní středisko Českého badmintonového svazu. V současné době probíhá výstavba AirBadmintonových kurtů na venkovním hřišti.

Přestože se obě slečny vydaly na obdivuhodnou cestu podporující dobré věci, musely a stále musejí čelit nevybíravému chování, ale i vulgárnímu napadání podnikatelů, kteří by nejraději sportoviště proměnili ve svůj podnikatelský zájem, který by ale se sportem neměl nic společného.

Přes tyto překážky jsou jednatelky společnosti SportCenter Most odhodlány v dobré věci pokračovat a mají další plány, které postupně promění sportovní halu v moderní sportoviště s přátelskou rodinnou atmosférou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru