1899: První teaser láká na novou sérii od tvůrců Dark

1899: První teaser láká na novou sérii od tvůrců Dark | Fandíme seriálům
Netflix
Představte si Titanic, akorát namísto ledovce a romantiky přidejte záhady, překvapení a noční můry.

Seriál Dark z Německa ukázal, že s rozpočtem od Netflixu lze i na starém kontinentu natočit tajuplnou zábavu, jakou předtím přinesly třeba Stranger Things. Teď se tvůrci Dark, Jantje Friese a Baran Bo Odar, pochlubili svojí novinkou.

Seriál se jmenuje 1899, bude mít osm epizod a odehrává se na palubě lodi, jež na přelomu století veze migranty z Evropy do New Yorku. Všichni pasažéři jsou z různých zemí a mají různý původ. Jednotí je naděje a sny, které vkládají do života v Americe. Jejich cesta nabere nečekaný směr, když na volném moři najdou unášenou proudem loď, která je několik měsíců nezvěstná. To, co objeví na palubě, promění cestu do země zaslíbené v noční můru připomínající hádanku. Ukáže se, že pavučina tajemství z minulosti pojí všechny cestující nějakým způsobme dohromady.

Podle Netflixu se můžeme těšit na „záhady, noční můry a překvapení“. Natáčení čerstvě začalo, takže premiéru nejspíš můžeme očekávat až v příštím roce, nejdříve závěrem toho letošního. V seriálu hrají Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tonnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentao, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume a Anton Lesser.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu