Měl jsem tři litry vína, přiznal šofér policistům! Naboural už při nastartování
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Daleko nedojel 21letý muž, který minulou středu usedl za volant svého vozidla značky Škoda Octavia pod vlivem alkoholu.

Kolem desáté hodiny večer se opilý řidič snažil ve Vejprtech nastartovat své vozidlo. Když při zařazeném prvním rychlostním stupni nastartoval, vozidlo se rozjelo vpřed a narazilo přední částí do škodovky, která stála vedle něho.

"O chvíli později byli na místě policisté, kteří při dechových zkouškách naměřili dotyčnému kolem 2,3 promile alkoholu. Řidič doznal, že během uplynulého dne vypil tři litry vína. Policisté navíc zjistili, že ani ve střízlivém stavu za volantem neměl co dělat. Nevlastní totiž řidičské oprávnění," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Celková škoda, která v důsledku střetu vozidel vznikla, byla vyčíslena na 27 tisíc korun.

V tomto týdnu si zmíněný Chomutovan převzal na policii podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. "Protože v opilosti způsobil dopravní nehodu, hrozí mu za jeho spáchání přísnější trest. Soud by ho mohl potrestat odnětím svobody až na tři roky, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru