Zloděj z Klášterce se ukrýval na podvozku přívěsného vozíku, z auta chtěl ukrást cennou součástku
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Mostecko, Klášterec nad Ohří - V policejní cele a posléze i na policejním oddělení v Mostě skončil pro podezření z krádeže podezřelý muž. O jeho případu informuje mostecká policie.

Muž měl dle policie v nočních hodinách minulý týden vniknout na oplocený pozemek jednoho mosteckého parkoviště a tam se pokusil odcizit katalyzátory z osobních aut. "olicisté spolu se strážníky na místě pátrali z důvodu podezření pohybu cizí osoby v areálu, našli poškozená auta a u jednoho přívěsného vozíku si všimli odloženého batohu a na zemi ležícího nářadí. Následně slyšeli zvuk ve spodní části vozíku a prohlídkou zjistili, že se nápravy přidržuje nějaký muž," uvádí Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR v Mostě. Policisté schovávající se osobu vyzval, aby opustila úkryt. Muž však neuposlechl výzvy a nakonec byl zadržen pomocí donucovacích prostředků.

Policisté obvodního oddělení Most 33letému muži z Klášterce nad Ohří sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve stádiu pokusu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru