Peníze od štědrých Jirkovanů pomou dalšímu chlapci. Daniel může podstupovat ergoterapii
Výtěžek i pro další nemocné dítě. Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Druhým obdarovaným dítětem z částky, která se nashromáždila na transparentním účtu města Srdcem pro Jirkov, je Danek Láslofi. Starostka Darina Kováčová mu na radnici předala poukaz na ergoterapie, které díky tomu může podstupovat.

Prvním obdarovaným dítětem byl Zdeneček Navrátil, jemuž mohlo město díky dobrovolným dárcům předat elektrický invalidní vozík (psali jsme zde).

Město tímto opětovně děkuje za příspěvky na účet všem lidem dobré vůle, jimž není lhostejný osud nemocných chlapců. Poděkování si zaslouží i DDM Paraplíčko, které poslalo na transparentní účet výtěžek z prodeje svých výrobků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru