facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 19. 5. 2021 - Zdeněk Gric

Postu generálního ředitele společnosti VMware se ujme Raghu Raghuram

Společnost VMware oznámila, že Rangarajan (Raghu) Raghuram se s účinností od 1. června 2021 stává jejím generálním ředitelem a členem představenstva. Raghuram je ostřílený veterán z oboru a stratég, který v současné době ve společnosti VMware zastává pozici výkonného viceprezidenta a provozního ředitele pro produkty a cloudové služby. Od roku 2003, kdy do společnosti VMware nastoupil, se Raghuram podílel na jejím strategickém směrování a technologickém rozvoji. Pomáhal rozvíjet hlavní virtualizační byznys, řídil strategii softwarově definovaných datových center, vybudoval a směroval oblast cloud computingu a transformaci SaaS, hrál klíčovou roli ve strategii fúzí a akvizic a zásadním způsobem se podílel na rozvoji partnerství s Dell Technologies, hlavními poskytovateli cloudových služeb a dalšími strategickými partnery.



„Je skvělá zpráva, že se Raghu ujme funkce generálního ředitele VMware. Vykonával manažerské funkce s integritou a přesvědčením a zásadním způsobem přispěl k úspěchu firmy,“ uvedl Michael Dell, předseda představenstva společnosti VMware. „Nyní bude utvářet budoucnost VMware a podporovat digitální fungování zákazníků a partnerů v multicloudovém světě.“

„Společnost VMware má na prahu multicloudové éry díky své komplexní softwarové platformě pokrývající cloudy, datová centra a okrajová prostředí jedinečnou pozici, aby pomáhala zákazníkům urychlovat digitální transformaci,“ říká Raghu Raghuram. „Cítím poctu, pokoru a radost, že jsem byl vybrán, abych vedl tuto společnost do nové fáze rozvoje. Máme správná řešení a správný tým a budeme nadále usilovně a odhodlaně pracovat, abychom využili ohromné příležitosti, které se nám nabízí.“

Společnost VMware rovněž oznámila, že Sumit Dhawan byl jmenován prezidentem s odpovědností za veškeré obchodní funkce včetně celosvětového prodeje, partnerství, vztahů se zákazníky, marketingu a komunikace. Dhawan v současné době ve společnosti VMware zastává funkci viceprezidenta a ředitele pro vztahy se zákazníky, kde pomáhal navrhnout obchodní strategii pro nové multicloudové a předplacené produkty, které mění způsob, jakým zákazníci mohou konzumovat služby VMware.

Současný provozní ředitel Sanjay Poonen se rozhodl z osobních důvodů po 7 letech společnost VMware opustit. Nejnověji řídil zákaznické služby, dříve byl odpovědný za výpočetní řešení pro koncové uživatele.


 
  

- PR -

ESG reporting jednoduše s IFS a CDC Data

ESGESG formuje cestu k udr­ži­tel­né­mu a odpovědnému podnikání. Otevřeme společně dveře do této esenciální oblasti, kde se setkávají inovace, udržitelnost a společenská odpo­věd­nost, aby formovaly pozitivní změny pro naši společnost. Vstup­te s námi do světa, kde každé rozhodnutí formuje budoucnost.

  

- PR -

Jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech

IT Systems 4/2024Dominantní částí aktuálního vydání IT Systems je příloha věnovaná kybernetické bezpečnosti, ale najdete v něm také řadu jiných témat. Věnujeme se především trendům v digitalizaci výroby, ale i problematice ESG reportingu a využití virtuální a rozšířené reality v průmyslu. Ukážeme vám také, jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech.