Suárez to vrátil Barceloně po zisku titulu i s úroky: Nevážili jste si mě, Atléticu jsem vděčný za důvěru

Suárez to vrátil Barceloně po zisku titulu i s úroky: Nevážili jste si mě, Atléticu jsem vděčný za důvěru

Sezona 2020/21 La Ligy je minulostí. Poprvé od sezony 2013/14 ji vyhrálo Atlético Madrid, kam před sezonou odešel z Barcelony útočník Luis Suárez.

V sezoně 2013/14 katalánský velkoklub prodal do Atlética svého útočníka Davida Villu, a ten nakonec v barvách madridského mužstva vybojoval ligový titul, nyní se to stalo i se Suárezem.

„Hlavou se mi honí hodně věcí. Nejtěžší pro mě bylo léta, když jsem musel z Barcy odejít. Bylo to těžké, zvláště v tom, jakým způsobem si mě v Barceloně nevážili. Mnoho lidí si to se mnou vytrpělo. Ve fotbale působím hodně let, ale tohle mě tehdy zasáhlo nejvíce. Atlético ale ve mě uvěřilo a otevřelo mi dveře, abych mohl i nadále předvádět to, kým jsem. Vždy budu tomuto skvělému klubu vděčný za důvěru,“ citoval web forcabarca slova Suáreze.

Pochvala od Messiho. „Vím, že Messi ze mě bude mít radost, jsme přátelé. Nedávno mi přál hodně štěstí,“ dodal uruguayský střelec, jenž nastřílel ve španělské nejvyšší soutěži za již uplynulou sezonu 21 branek, za prvním Messim zaostal o devět.

Zdroj: forcabarca.sk