InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Brunch Na Zavadilce – kulinářská akce amatérských kuchařů

    neděle 12.5 10:00 - Podskalí – Strakonice

  • Tomáš Kvapilík: Mozaika vztahů – společenská beseda

    neděle 12.5 19:00 - Kavárna Železářství U Šulců, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adéla Záhorová zahájila letošní sezonu ve Vídni

VÍDEŇ/MILEVSKO – V posledních sezonách si nejúspěšnější atletická odchovankyně milevského Sokola posledních let Adéla Záhorová užila více problémů se zraněním, než by bylo zdrávo. Momentálně ale konečně trénuje bez větších omezení, sezonu zahájila mezinárodním mítinkem v rakouské Vídni a navrch oznámila hostování v extraligovém družstvu PSK Olymp Praha. „Zranění se sešlo víc než dost, ale operace naštěstí nebyla ve hře,“ ulevila si stále nadějná atletka ročníku narození 1999. „Momentálně jsem na tom tak, že trénuji bez nějakých větších omezení. Nějaké bolístky stále jsou a asi i budou, takže se s tím snažím nějak rozumně pracovat,“ dodává smířlivě Záhorová.

Přes zimu si mladá Milevšťanda vyzkoušela i několik halových závodů, které byly vzhledem k pandemii v hodně netradičních podmínkách za výrazných omezení. Přesto si účast na nich pochvaluje. „Bylo opravdu super, že se závody mohly alespoň za nějakých přísných opatření konat. Nemůžu říct, že by mě na tom něco vyloženě obtěžovalo. Že musí člověk pořád podstupovat testy na covid, už je taková komplikace navíc, ale bohužel to teď bez toho nejde," říká s tím, že do haly také nemohl nikdo kromě vybraných závodníků a trenérů, takže byla atmosféra na závodech trochu komornější. „Největším problémem byla ovšem samotná příprava na sezonu," nechala se slyšet na prahu nového závodního ročníku.

V pokračování povídání Adéla Záhorová prozradí, jak hodnotí mítink ve Vídni, co ji na úvod sezony trochu trápilo, nebo proč se rozhodla hostovat v pražském Olympu. Už ve středečním vydání!

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace