Banská Bystrica, Stuttgart, Kodaň a teď Kraków? Kliment byl údajně upřednostněn před Ondráškem...

Banská Bystrica, Stuttgart, Kodaň a teď Kraków? Kliment byl údajně upřednostněn před Ondráškem...

Zatímco Marek Havlík ani Lukáš Sadílek by nakonec Uherské Hradiště opustit nemuseli, v případě Stanislava Hofmanna a Jana Klimenta už jde o záležitosti hraničící s jistotou.

Druhý jmenovaný forvard, jenž přetavil 2007 poskytnutých minut v ligovém ročníku v 10 přesných zásahů, by měl podle zdrojů Deníku Sport zakotvit u severních sousedů v polské Ekstraklase.

Odchovanec Vysočiny Jihlava zatím ve své profesionální kariéře ochutnal tři zahraničí destinace - kromě Dukly Banská Bystrica prošel i Stuttgartem a Brøndby Kodaň.

Další zastávkou na jeho profesní pouti se má stát Wisla Kraków, kde by měl brzy podepsat kontrakt.

Svěřenec Martina Svědíka, o němž mimochodem měli Poláci na čele s hrajícím majitelem Jakubem Blaszczykowskim zájem také, měl být údajně upřednostněn před Zdeňkem Ondráškem a to z toho důvodu, že je jeho příchod finančně výhodnější.

Zatímco plzeňský útočník je v Doosan aréně pod smlouvou, Kliment bude co nevidět volný. Wisla, jež se v defenzivní linii v poslední době spoléhala jak na Michala Frydracha, tak na Uroše Radakoviče, skončila sezonu až na třinácté pozici a v té příští bude mít co napravovat.

Potká se s Jedličkou? Holoubek se může znovu vydat na Slovensko, tentokráte však o něco jižněji...

Zdroj: Deník Sport